Вижте какво животно сте според индианския хороскоп


Вижте какво животно сте според индианския хороскоп

Вижте какво животно сте и какво е характерно за вас според индианския хороскоп.

Видра (20 януари – 18 февруари)

Родените под този знак са доста енергични и нестандартни личности. От друга страна те са много упорити и сериозни, когато става въпрос за решаване на даден проблем. Не се отказват докато не получат отговор.

Много хора ги определят като трудни за разбиране. Но това не притеснява видрите. Те имат свой поглед на нещата, възприемат заобикалящия ги свят по необичаен начин, не се интересуват от чуждото мнение.

Видрите постоянно жадуват за свобода и приключения, но имат и друга страна, която е нежна, чувствана и романтична.

Вълк (19 февруари – 20 март)

Вълците са доста емоционални личности и с голяма страст. Те обаче не разкриват същността си пред всеки. Когато решат, могат да скрият емоциите си пред другите и да покажат само една малка част от себе си. Вълците са много креативни, интелигентни и артистични. Те обаче често прекарват много време в самота, държат на свободата си. Не е случайна фразата  "вълк единак”. Тя идва, тъй като те са яростно независими личности.

Сокол (21 март – 19 април)

Това животно представлява знака Овен - огнен, независим, доминиращ. Соколите са родени да бъдат лидери. Те много добре преценяват нещата и винаги взимат правилни решения.

Това са личности, които не търпят някой да ги критикува или да налага мнението си. Те са изключително мотивирани, упори и сериозни хора, които много често се занимават с бизнес или са на ръководни длъжности.

Те са невероятни личности, които постигат големи успехи в екипната работа и колективните спортове.

Бобър (20 април – 20 май)

Бобърът е много работна и отговорна личност, той не напуска работното място, докато не свърши всички задачи. Обича да поема нещата в собствените си ръце и разчитат само на себе си. Той обръща много малко внимание на чуждото мнение, а понякога е добре да се заслушаш в съветите на другите.

Родените в този период са лоялни, честни хора и винаги можете да разчитате на тях. Добри приятели са.

Елен (21 май – 20 юни)

Елените са изключително общителни, приятни и симпатични личности. Вдъхновяват със своя бърз ум и чувството си за хумор. Еленът е най-творческата личност от целия зодиак. Изключително креативни са и винаги пълни с идеи. Понякога обаче те се затварят в себе си и известно време не се появяват пред другите, искат да останат сами. Това им състояние не продължава дълго, защото елените искат винаги да са заобиколено от хора.

Кълвач (21 юни – 21 юли)

Кълвачите са най-грижовните личности от целия зодиак. Те винаги ще ви изслушат, ще ви помогнат и ще ви дадат най-добрия съвет. Те са прекрасни родители, приятели и партньори. Поставят другите на първо място, което понякога може да им изиграе лоша шега. Не понасят лъжата и предателството.

Сьомга (22 юли – 21 август)

Тези хора умеят да правят впечатление, те са душата на компанията. Много талантливи, интелигентни и общителни.Те са мечтатели и винаги гледат позитивно на нещата.

Лесно карат останалите хора да се съгласят с тях, дори когато идеите им са малко налудничави. Те имат много приятели, защото са добри, весели и много отговорни.

Мечка (22 август – 21 септември)

Мечките са практични и методични личности, на които може да се разчита в беда. Те са много търпеливи и ще останат лоялни към вас без значение какво се е случило. Обикновено те мислят с разума, а не със сърцето си.

Те са тихи, скромни и понякога дори малко срамежливи.

Гарван (22 септември – 22 октомври)

Гарваните винаги са стремят да намерят баланса във всичко. Те търсят златната среда. Мразят конфликтите, споровете, не толерират несправедливостта и тормоза.

Те са чаровни личности с голям ентусиазъм и предприемачески дух. Всеки усеща енергията на Гарваните и се обръща към тях, когато има нужда от добра идея или съвет. Те имат много красноречив начин на говорене и могат да вдъхнат спокойствие и сигурност. Верни приятели са.

Змия (23 октомври – 22 ноември)

Змиите може и да имат лоша репутация, но по-добре не ги съдете, преди да ги опознаете.

Те често изглеждат подли, но имат големи сърца. Повечето хора, сблъскали се със Змии, ги смятат за мистериозни и дори страшни хора. Но дълбоко в себе си те са много чувствителни, мили и грижовни. Когато някой ги нарани, обаче, те ще си отмъстят на всяка цена.

Бухал (23 ноември – 21 декември)

Бухалът изглежда има раздвоение на личността. Въпреки че притежават голяма мъдрост, сила и търпение, тези личности също могат да бъдат вятърничави и нестабилни.

Обичат да живеят на пълни обороти и обожават приключенията. Това понякога може да им навреди, тъй като действията им могат да бъдат безразсъдни и после да съжаляват за постъпките си.

Гъска (22 декември – 19 януари)

Гъските са може би най-големите работохолици. Те са толкова вглъбени в професията си, че сякаш забравят да живеят извън работното място. Да се развиваш е добре, но трябва и малко забавление. Най-големият им страх е да не се провалят в работата си. Често те пренебрегват приятелите си, дори и семейството.

Водени от своето желание за доминация, Гъските се справят много добре в бизнеса и самостоятелните спортове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама