Всеки един от нас е преживял нещо, което го е променило завинаги


Всеки един от нас е преживял нещо, което го е променило завинаги
Снимка: iStock/Guliver

Промяната е най-важният закон в живота. А тези, които гледат само към миналото или само към настоящето, несъмнено ще пропуснат бъдещето.

Промяната е постоянен компонент от нашия живот. Всеки преживява неща, които го променят завинаги! Промените са неизбежни и колкото повече им се съпротивляваме, толкова по-трудно  се справяме с трудностите на живота. Няма смисъл да бягате от промените - те все пак ще ви изпреварят и ще ви принудят да преразгледате възгледите си за живота.

Промяната може да е резултат от тежка загуба, от измама, може да дойде внезапно или в момент, в който искаме да направим нещо различно в живота си. Във всеки случай трябва да направим избор: да се променим или не!

Ние решаваме дали да допуснем положителни промени в живота ни, или точно обратното.

Една от причините да се променим завинаги е раздялата с любим човек. Независимо дали това е станало, заради изневяра или просто не се е получило.

Разделите никога не са лесни. Но те са част от живота и важна част от израстването ни. Те ни тласкат да възстановим живота си и да надградим кариерата и мечтите си.

Дори когато любовта ви събори, тя може да ви промени завинаги и то по най-добрия начин. Връзките, независимо как свършват, ни учат на ценни уроци.

И колкото и зле да се чувствате, винаги помнете това: Промените ви правят по-добър, по-силен човек по толкова много различни начини.

Осъзнавате какво искате и какво не искате от живота

Когато се сблъскате с нещо лошо, като с раздяла с любим човек, вие се трансформирате.

Връзките са едно голямо учебно преживяване. Те ви учат какво искате от живота и от партньора си - и какво не искате. Когато връзката приключи, осъзнавате какво ви носи щастие и знаете от какво да се предпазите. Променяте се до такава степен, че никога след това не сте същите. Да, може би сте малко разбити, но след като болката премине, ставате по-умни, по-силни и по-можещи!

Ставате по-независими

Когато преживеете нещо лошо, изплувате с по-силно чувство за себе си, отколкото сте имали преди. Имате независима жилка, която ви кара всеки ден да чувствате, че нещо вълнуващо може да ви се случи.

Учите се да се справяте сами. Откривате колко силни и смели сте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама