Всичко, което се случва в живота, не е случайно и винаги ще е така


Всичко, което се случва в живота, не е случайно и винаги ще е така
Снимка: iStock/Guliver

Абсолютно всичко в живота ни се случва по някаква причина. А знаете ли, че натрупаният опит може да се използва във ваша полза? Разпадането, довело до срива, може да бъде истински пробив! С други думи, това, което на пръв поглед може да изглежда като много болезнено разочарование и поражение, може да се възприеме с "осъзнато разбиране" като възможност за растеж.

Във всички трудни времена, които ви се случват, има определени цели, значения и възможности за растеж. Всички трудности са ни дадени, за да ни се предостави прекрасна възможност да променим себе си, да ставаме все по-силни и по-силни.

Ето и няколко факта:

Лошите неща, както лошите хора, са съществували преди и ще съществуват и в бъдеще на нашата планета.

Не можете да контролирате много от това, което се случва в живота. Животът ни винаги е комбинация от свободна човешка воля и превратностите на съдбата.

Винаги имате свободата да избирате: включете "информираното разбиране" и станете най-мощното "Аз".

Погледнете на своите "мъчители" като на наставници и нетърпеливо усвоявайте идеи, които можете да измислите с тяхна помощ. Превърнете двубоя в безценни уроци, които ще ви направят по-силни.

Повярвайте и осъзнайте, че всичко в живота ни се случва поради една причина - да ни накара да станем още по-силни и по-мъдри, да растем и да се развиваме.

Съзнателното разбиране е най-ефективната формула за вашето израстване и движение напред.

Повярвайте във вътрешната си сила, че вашата душа има уникален начин, по който приема всичко и ще откриете невероятна мощ, която ще допринесе за вашето израстване.

И за да осъзнаете това още по-добре, ще завършим с цитат, който ще ви помогне най-накрая да разберете, че всичко в живота ни се случва с причина и винаги ще е така:

"Каквото и да ви се случи, не се измъчвайте от въпроса ЗАЩО? По-добре е да се съсредоточите върху друг въпрос: ЗАЩО съдбата ви е изпратила тези събития? Разберете, че рано или късно те ще доведат до нещо по-добро и по-красиво от сурова реалност. Когато разберете и осъзнаете това, веднага ще получите отговор на въпроса ЗАЩО? Не се съпротивлявайте! Доверете се на съдбата си- това е най-мъдрото нещо, което може да направите!"

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама