Защо не трябва да подценявате жените, които се обличат в черно


Защо не трябва да подценявате жените, които се обличат в черно
Снимка: iStock

Някои жени се обличат от глава до пети в черно. И това е нещо повече от моден избор. Дори проучванията за цветоусещане потвърждават, че носенето на черно носи негативни конотации. Ето всички причини, поради които никога не трябва да подценявате тези дами:

1. Жените, които носят изцяло черно, водят много пъстър живот. Те са склонни да бъдат мотивирани и трудолюбиви и да балансират целия хаос в своя моден избор.

2. Според проучване те се възприемат като по-привлекателни, успешни и уверени. Хората, които носят черно, са силни и предизвикват уважение.

3. Те са непретенциозни. Изобщо не се нуждаят от вашето одобрение, но ще се погрижат да разпознаете какво могат и какво влияние имат върху другите.

Вижте още: 4 правила за красота и спокоен живот от София Лорен

4. Те не са от хората, на чието рамо можете да поплачете. Техният отговор към вашата ситуация ще бъде просто пример за това как да поемете обратно контрола над живота си.

5. Те имат нужда да бъдат себе си повече, отколкото да се обличат спрямо тенденциите. Виждат всеки аспект от живота си като потенциален път за себеизразяване и никога не са тези, които просто „следват тълпата“.

6. Те са дълбоки мислители, поради което предпочитат простотата в други области на живота си.

7. Те са ясни. Ако поискате мнението им, ще го получите, без значение дали е това, което искате да чуете.

8. Те са ужасяваща комбинация от елегантно и плашещо. Ако има нещо по-страшно от грациозна жена, която е в равни части бунтар, изкусителка и боец, това е жената в черно.

9. Не се страхуват да “разчистват” живота си. Приятели, работа, връзки, тоалети – ако нещо не им пасва, те ще го изхвърлят, защото вярват, че животът е твърде кратък, за да държим нещо посредствено.

10. Не им пука, ако не ги харесвате. Те не действат с намерението да спечелят вашите похвали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама