74-годишната Колийн Хайдеман: Отказвам да се обличам според възрастта си


74-годишната Колийн Хайдеман: Отказвам да се обличам според възрастта си
Снимка: Getty Images

Колийн Хайдеман, на 74 години, оспорва стереотипите и показва, че възрастта никога не трябва да определя как се обличаме. В TikTok, където има над 321 000 последователи, Хайдеман уверено носи тоалети, които мнозинството определя като „твърде смели“ за човек на нейната възраст. Въпреки критиките за избора ѝ на облекло, тази невероятна жена продължава да процъфтява и отговаря перфектно на онези, които я съдят.

Пенсионираната стюардеса, която започва да се занимава с моделство на близо 70 години, е добре позната в социалните мрежи, където демонстрира прекрасната си фигура в елегантни дрехи и публикува видеа за фитнес и красота. Колийн илюстрира, че всяка жена може да бъде в крак с тенденциите, докато изглежда страхотно в къси поли, скъсани дънки, високи токчета и бански.

Вижте още: Джоан Ричмънд: 92-годишната баба, която стана хит в TikTok

А Колийн, която е голямо вдъхновение за мнозина, има обширна база от последователи, които я подкрепят и я обсипват с комплименти. Някои пишат: „Ти си зашеметяваща и очевидно НЕ ОСТАРЯВАШ.“ Докато друга жена обяснява: „Ти ме вдъхновяваш! Ще бъда на 60 през юни и отказвам да „се обличам според възрастта си“.

Колийн се справя с грубите коментари по възможно най-класния начин, отговаряйки: „Не знам какво значи „плажно тяло“. Знам, че имам тяло, имам бански, остава да отида на плаж“.

Друг популярен видеоклип я показва смело облечена в къса рокля и високи чизми до бедрото, с глас зад кадър, който добавя: „Не им позволявай да те определят. Ние сме силни. Ние не сме невидими. Обличам се както искам.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама