Джоан Ричмънд: 92-годишната баба, която стана хит в TikTok


Джоан Ричмънд: 92-годишната баба, която стана хит в TikTok
Снимка: TikTok

Жена на 92 години, вече прабаба, е залята от масово недоверие относно действителната си възраст. Тя разкрива, че ключът към нейния младежки вид се крие в способността ѝ да прегръща стареенето без излишни притеснения.

Джоан Ричмънд-Уудхаус, жизнена 92-годишна жена, стана истинска сензация в социалните мрежи. Абсолютен факт е, че тя изглежда поне 30 години по-млада от действителната си възраст. Използвайки това внимание, Джоан споделя проницателни видеоклипове, разкриващи нейните безценни съвети и трикове за поддържане на добър външен вид.

Вижте още: Сю Радфорд: 48-годишната жена, която има 22 деца

В скорошен видеоклип баба Джоан откровено сподели своята мъдрост с над 33 000 отдадени последователи. Нейният съвет е освежаващо логичен:

„Дайте приоритет на вашето благополучие и удовлетворение, като се откажете от притесненията. За да останете щастливи, трябва да спрете да се стресирате за естествени неща. Искам да кажа, нелепо е! Остаряването се случва, ако се тревожите, случва се и ако не го правите. Така че защо изобщо да се притеснявате? Това е просто живот.”

@joansumner1930 Grandma Joan at 91 telling us a bit about her life #lifeiswonferful #grandma #grandmasoftik ♬ original sound - Grandma Joan

Баба Джоан, която в момента живее в Испания и има гадже, също сподели най-добрия си житейски урок: „Ако се радвате на живота, ще изглеждате като мен.“

@joansumner1930 Back at David's house 🏠 #pond #lilypads #beautiful #spain #parati ♬ original sound - Grandma Joan

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама