Сю Радфорд: 48-годишната жена, която има 22 деца (СНИМКИ)


Сю Радфорд: 48-годишната жена, която има 22 деца (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

В свят, в който средният размер на семейството е намалял значително през годините, днес ще ви запознаем с жена, която е раждала цели 22 пъти. На 48 години тя притежава забележителното отличие да бъде майка на 11 момчета и 11 момичета. И голямото им семейство става все по-голямо.

Вижте още: Рут Хандлър: Създателката на емблвматичната кукла Барби

Сю Радфорд, родена на 22 март 1975, започва невероятното си родителско пътешествие в ранна възраст. Тя приветства първото си дете, Крис, в тийнейджърските си години и по-късно се омъжва за Ноел Радфорд, нейната любов от гимназията и верен партньор в изграждането на тяхното невероятно семейство.

Двойката се жени и скоро след това приветства на бял свят второто им дете Софи. Те дори не подозирали, че това е само началото на тяхната забележителна история.

С всяка изминала година двойката приветства новите попълнения в тяхното любящо потомство. Семейството Радфорд има Крис (34г), Софи (29г), Клои (27г), Джак (26г), Даниел (24г), Люк (22г), Мили (21г), Кейти (20г), Джеймс (19г), Ели (18г), Ейми (17г), Джош (15г) , Макс (14г), Тили (13г), Оскар (11г), Каспър (10г), Хали (8г), Фийби (6г), Арчи (5г), Бони (4г) и Хайди (3г). Тяхното 17-то бебе Алфи било мъртвородено.

Да живееш с десетки деца несъмнено е предизвикателство, но Сю и Ноел са създали грижовна и подкрепяща среда за семейството си. Те ежедневно подчертават важността на любовта, дисциплината и силните семейни ценности. Въпреки огромния размер на семейството си Радфорд успяват да осигурят прехраната на децата си, без да разчитат на държавни помощи.

Те притежават семейна пекарна, наречена „Faraday’s“, и живеят в просторен дом с 10 спални, който закупили през 2004 г. Най-големите им деца, Крис и Софи, не живеят в семейния дом, тъй като имат собствени семейства.

Смейство Радфорд привлякоха вниманието на медиите, което довело до няколко предложения за риалити шоута. Семейството има над 500 хиляди фенове в Instagram и са истински звезди в социалните мрежи. Що се отнася до други бебета, Сю се кълне, че 22-рото ѝ бебе е последното. Тя е прекарала над 800 седмици от живота си в бременност. Двойката има 13 внуци и очаква пристигането на 14-ия!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама