Жена с рядко кожно заболяване учи хората да обичат себе си различни (СНИМКИ)


Жена с рядко кожно заболяване учи хората да обичат себе си различни (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Днес ще ви запознаем със Сара Гюртс - 32-годишна жена, която прегръща уникалната си красота, въпреки че има рядко кожно заболяване. Тя разпространява положителни послания, за да вдъхнови другите, и споделя опита си какво е да живееш различен външен вид. Гюртс насърчава всички, казвайки: „Вие сте красиви и можете да постигнете всичко, което искате.“ Ето каква е нейната история.

На 10-годишна възраст Сара е диагностицирана с рядко генетично заболяване, засягащо кожата и ставите. Състоянието намалява производството на колаген, което води до крехка и набръчкана кожа в млада възраст. Гюртс споделя, че мечтата ѝ да стане модел тогава е изглеждала все по-далечна заради тежката диагноза.

5 начина да станете психически силен човек

Но една кампания за красота промени напълно живота ѝ. През 2015 Сара решава да сподели историята си с кампанията Love Your Lines, която отбелязва уникалните характеристики на кожата. Кампанията насърчи хората да изпращат истории и снимки на своите състояния. Историята ѝ била одобрена веднага и споделена от кампанията #LoveYourLines.

Нейната история надхвърля самата нея, защото резонира с милиони други, които се борят със собственото си самовъзприятие и образ на тялото.

Сара започнала постепенно да приема и оценява собствената си красота. Разбира се, отнело ѝ е доста време, за да спечели увереността, която има днес, въпреки че вече има подкрепящи последователи в социалните медии и роля в кратък филм.

Гюртс избрала да се занимава с фотография и моделиране, вместо да се крие, с цел да предизвика тясната обществена дефиниция за красота, поставена от модната и козметична индустрия. Тя копнее да разруши невидимите очаквания за съвършенство, които засягат всички области на живота, включително работа, общуване и лични отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама