Как жена с протеза вдъхновява милиони по света


Как жена с протеза вдъхновява милиони по света
Снимка: Instagram

Много хора си мислят, че животът на моделите е безкрайно лесен - позират за 2-3 снимки и се будят богати. Истината е, че животът им е също толкова труден, колкото и на всички останали. Паола Антонини е идеалният пример за това.

Паола винаги се е чувствала уверена в начина, по който изглежда, макар мнозина да са се опитвали да я убедят, че “не е нищо особено”. За щастие, вярата ѝ в себе си води до договор с агенция за модели в Бразилия. Тя блести пред камерата не само заради хубостта си, а заради любовта, която изпитва и към себе си, и към света.

ФРИДА: ЖЕНАТА, КОЯТО ПРЕВЪРНА ТРУДНОСТИТЕ В ИЗКУСТВО

Тя има това, което мнозина биха сметнали за перфектен живот, но всичко се променя, когато става жертва на опустошителна катастрофа. След семейна и идилична Коледа, Паола тръгва на път, заедно с приятеля си. Имат големи планове за посрещането на Нова година. Паола в крайна сметка прекарва нощта, правейки нещо съвсем различно от това, което е планирала.

Докато моделът прибира куфарите в багажника, отзад я връхлита кола с пиян шофьор зад волана. Преди Паола да успее да се измъкне, левият ѝ крак е направо премазан под автомобила. Приятелят ѝ веднага се обажда на линейка, но медиците не са сигурни, че в болницата ще успеят да спасят крака ѝ.

Лекарите правят 4 опита да оправят крака на Антонини, но всичките им усилия се оказват неуспешни. Те ампутират под коляното, оставяйки я с половин крак След като операцията приключва, Паола има трудна задача да се адаптира към живота с крак и половина. Тя е твърдо амбицирана да се справи и не след дълго се учи да ходи с протеза.

Тогава обаче се случва ново бедствие. Лекарите са загрижени за горната част от крака на Паола и смятат, че трябва да бъде премахната. След тази операция всичко, което Паола е научила до този момент, трябвало да бъде забравено.

Моделът просто иска да излезе от болницата и да живее живота си, но не е имало начин да направи това, докато не е достатъчно стабилна на крака си. Съвсем скоро тя се чувства уверена в способността си да ходи. Време било да се върне в реалния свят.

Антонини никога не губи решимостта си. Наясно е, че ампутацията променя всичко, но е решена, че няма да позволи на инцидента да я определя.

И така, тя започва да използва социалните медии, за да информира своите последователи за всичко, което се е случило през този период на отсъствие. Прави го за тях, но и за себе си.

Много компании са на мнение, че тя вече няма „външния вид“, но други изобщо не се интересуват от нейното увреждане. Само след едно ревю на модния подиум, всички разбират, че тя все още е същата уверена и красива жена. Антонини участва в кампании за марки като Under Armour, Neutrogena и The Body Shop, а офертите продължават да валят. Тя се превръща в един от най-желаните модели в Бразилия и самочувствието, което има въпреки липсващия си крак, просто кара хората да я обичат повече.

След интервю за Glamour Brazil, Паола получава работа като колумнист в списанието, тъй като по това време тя учи журналистика. Към днешна дата красавицата вече е събрала 2,8 милиона последователи в социалните медии, които вдъхновява всеки ден да обичат себе си такива, каквито са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама