Кити Спенсър: Племенница на принцеса Даяна и една от най-стилните аристократки (СНИМКИ)


Кити Спенсър: Племенница на принцеса Даяна и една от най-стилните аристократки (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Лейди Кити Спенсър е известна с това, че е племенница на принцеса Даяна. Тя обаче е избрала живот далеч от кралското семейство и вместо това се е насочила към модата. Ако трябва да сме честни, това начинание определено ѝ отива адски много!

Коя е лейди Кити Спенсър?

Родена на 28 декември 1990, Кити Елинор Спенсър е модел. Тя е дъщеря на бившия британски модел Виктория Ейткен и благородника Чарлз Спенсър, по-малкия брат на принцеса Даяна.

Кити прекарва по-голямата част от детството си в Южна Африка като част от опита на баща си да я държи далеч от светлината на прожекторите след смъртта на леля ѝ през 1997 г.

Вижте още: Кралица Мери от Дания: От австралийски пъб до кралското семейство

Тя учи история на изкуството в Италия, преди да се върне в Лондон, за да продължи кариерата си на модел и да направи своя дебют през 2017 за Dolce & Gabbana. Точно толкова впечатляващ обаче е и личният ѝ стил.

През 1992 г. тя получава първото си участие като модел само на една година, когато се появява на корицата на Harper Bazaar UK с майка си. Освен това, тя е филантроп и посланик на благотворителната младежка организация Center Point.

Тя е попечител и покровител на благотворителната организация Give Us Time, която помага на военните да се рехабилитират в обществото и да се свържат отново със семействата си.

Кой е човекът до лейди Кити Спенсър?

Кити Спенсър се омъжи за годеника си милионер Майкъл Луис на пищна италианска церемония през юли 2021. Булката и младоженецът размениха обетите си пред гостите от висшето общество във Вила Алдобрандини с невероятна гледка към Рим.

Милиардерът моден магнат е председател на южноафриканската група Foschini и притежава уличните магазини Whistles и Phase Eight.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама