Любовни хроники: Матю Пери и Лизи Каплан


Любовни хроники: Матю Пери и Лизи Каплан
Снимка: Getty Images

От кратки забежки с Гуинет Полтроу и Джулия Робъртс през 90-те години до неуспешен годеж с Моли Хървиц през 2020-те, Матю Пери е излизал с няколко жени в и извън Холивуд. Звездата от „Приятели“ откровено е обсъдил най-големите любови в живота си в мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, които бяха издадени една година преди преждевременната му смърт преди седмица.

„Кралят на едната реплика“ сподели интимните подробности от шестгодишната си връзка със звездата от „Mean Girls“ Лизи Каплан в книгата си. Матю никога не споменава Лизи по име, но феновете очевидно бързо разбрали коя е тя. Той пише, че е бил на "секунди" от това да падне на едно коляно, признавайки, че е планирал огромен романтичен жест, но е влязъл в личността на Чандлър Бинг точно в последния момент.

Вижте още: Официално: Матю Пери НЕ е починал от свръхдоза

Двамата са се запознали, когато Матю, тогава на 36 години, случайно се озовал на партито по случай 23-тия рожден ден на Лизи. Случайната им връзка се трансформирала в любящо партньорство, макар и двамата да имали „проблеми с интимността“.

Матю бил планирал наистина зрелищно предложение за брак! Той щял да разкрие картина в знак на почит към безбройните им съобщения, които двамата постоянно си пращали един на друг. На Коледа той платил на художник да създаде произведение на изкуството, изобразяващо двамата и техните 1780 текстови съобщения.

„Планът ми беше да ѝ дам картината и след това да задам въпроса… е, никога не го зададох. Подарих ѝ подаръка и тя беше наистина развълнувана от него, казвайки: „Мати, моето малко сърце – какво правиш с моето малко сърце.“ Всичко, което трябваше да направя, беше да кажа: "Скъпа, обичам те. Ще..." Но не го казах. Всичките ми страхове се надигнаха като змия. Веднага влязох в Чандлър Бинг с „Хей, хей, хей! Виж това!“

Вижте още: Любовни хроники: Опра Уинфри и Стедман Греъм

Твърдейки, че е „пропуснал момента“, той дълго се чудил какво се е объркало. Матю наистина си е представял живота си с Лизи, включващ къща и две деца. За съжаление, колебанието му се превърнало в напрежение във връзката.Той бил твърде уплашен и сломен, признавайки, че му е било трудно да бъде интимен с Лизи след тази Коледа. Терапията за двойки се оказала безсмислена, защото той все още се чудил защо „никога не е задал проклетия въпрос“. Двамата се разделили, а Лизи се омъжила за британския актьор Том Райли през 2017 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама