Любовни хроники: Пиърс Броснан и Кийли Смит


Любовни хроники: Пиърс Броснан и Кийли Смит
Снимка: Getty Images

Любовта е забавна - идва при нас, когато най-малко я очакваме. Холивудска звезда се влюбва в журналистка звучи като сценарий на блудкава романтична комедия, нали? Е, точно така започва любовната историята на Пиърс Броснан и съпругата му Кийли Шей Смит.

Двойката се среща за първи път на плажно парти в Мексико през 1994 г. Кийли била там, за да интервюира актьора Тед Дансън, когато случайно завързва разговор с Броснан. „Той беше завладяващ. Висок, тъмен и красив. В очите му имаше палав блясък.“ спомня си тя в интервю пред People.

И за Броснан чувствата били взаимни. Той я поканил на среща, която се състояла няколко дни по-късно. Разбира се, искрите веднага започнали да прехвърчат и двамата цяла вечер се държали за ръце и говорили чак до сутринта. Станали двойка, но бързо разбрали, че връзката от разстояние няма да е лесна. Въпреки това, успели да се справят с предизвикателството. "Където и да пътувах по света, тя ми липсваше ужасно много и винаги ѝ изпращах билети, за да можем да бъдем заедно." сподели в интервю звездата от Джеймс Бонд.

Три години по-късно, през 1997 година, те посрещнали на бял свят първото си дете - Дилън, а през 2001 - второто, Парис. Броснан, който е израснал без баща, винаги е ценял изключително много семейството и децата си.

През 2001 Броснан и Кийли се оженили тайно в Ирландия в 785-годишното абатство Ballintubber. Никой не заподозрял, защото по това време Броснан снимал филм за Джеймс Бонд.

Години след сватбата им, през 2016 година, Броснан доказа, че любовта му към Кийли винаги е била същата: "Обичам нейната жизненост, нейната страст. Тя има тази сила, без която не бих могъл да живея. Когато Кийли ме погледне, коленете ми омекват."

През 2021 г. двойката отпразнува двадесет години брак, а публикациите им в социалната мрежа доказват, че все още са във вихъра на любовта. Хората се променят с времето, но любовта не, а Пиърс Броснан и Кийли Шей наистина са пример за подражание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама