Любовни хроники: Адриано Челентано и Клаудия Мори


Любовни хроники: Адриано Челентано и Клаудия Мори
Снимка: Getty Images

Тази емблематична двойка съществува от цели петдесет години, а историята им е по-интересна и от италианска теленовела. Повече от ясно е, че пътищата на Челентано и Мори са били предначертани, така че спокойно можем да кажем, че двамата са намерили тайната на вечната любов.

Адриано Челентано и Клаудия Мори са най-известната двойка в Италия. Дори и след половин век те все още привличат вниманието на почитателите си от всички краища на света.

Любовната история на тази темпераментна и красива двойка започва на снимачната площадка на „Uno strano tipo” през 1963 година („Странен тип”). Адриано вече имал завидна репутация на женкар, което обезсмисляло всичките му усилия да очарова младата актриса. Дори нещо повече, това накарало Клаудия да бъде още по-безразлична към него. По време на целите снимки Адриано преследвал жената на мечтите си, но тя ставала все по-студена и незаинтересована!

До един ден, когато красавицата случайно спукала крушка, наранявайки лицето на Адриано. Този на пръв поглед обикновен инцидент променил всичко, въпреки че след „аварията” пътищата им тръгнали в различни посоки. Двамата се срещнали отново няколко месеца по-късно и искрата пламнала.

Двойката решила да се ожени тайно, за да избегне папараците, при това в 3 часа сутринта в кметството! Още в началото на семейния им живот Клаудия взела мъдро женско решение – решила да отдели повече време на семейството, децата и делата на съпруга си, отколкото на собствената си кариера. И така, тя започнала да помага на Адриано в работата, съчетавайки задълженията на администратор и пр специалист. По думите на Челентано, именно на нея той дължал своя успех и многобройни статуетки. Двамата успели да отгледат и три деца. Разбира се, като във всяко италианско семейство, не липсвали и скандали, но нито един от тях обаче не могъл да раздели красивата двойка на Италия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама
Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама