Любовни хроники: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес


Любовни хроники: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес
Снимка: Getty Images

Обичаме добрите любовни истории, които доказват, че наистина съществува такова явление като „любов от пръв поглед”. Точно като приказката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес, която години наред вълнува цял свят.

Кристиано Роналдо, първият футболист милиардер в света, има 358 милиона последователи в Instagram, повече от населението на САЩ. Но той следва само един акаунт. Това не е неговият футболен клуб, както някои биха предположили, а зашеметяващата му половинка Джорджина Родригес.

Преди да влезе в света на модата, родената в Аржентина Родригес е била танцьорка. Красавицата не е имал лесен живот. Веднага след като е станала достатъчно голяма, за да започне работа, тя се мести в Испания, където получава първата си работа като сервитьорка. Решава, че иска да се развива в света на луксозната мода, но за тази цел трябвало да говори английски. Съответно заминава за Лондон, за да учи и докато го прави, работи като домашна помощничка за семейство в Бристол, изкарвайки около 14 долара на час.

След като английският ѝ става задоволителен, Джорджина се връща в Мадрид, където получава мечтаната си работа в магазин на Gucci през 2016 г. Точно този магазин се оказва съдбоносен, когато Роналдо влиза един ден вътре. Искрата пламва, но и двамата не предприемат нищо. Дни по-късно се засичат отново на събитие на D&G. Тогава в спокойна атмосфера, извън работната среда, двамата се заговарят и става ясно, че е любов от пръв поглед и за двамата.

За футболиста това е първата сериозна връзка след раздялата с Ирина Шейк. Преди да се срещне с Джорджина, Роналдо има поредица от кратки афери, които не водят до нищо сериозно.

Животът и на двамата се променя за една нощ. Джорджина, подобна на Пепеляшка, се трамсформира от продавачка на скъпи дрехи в шикозна дама, облечена от главата до петите в Gucci и Chanel. Сега тя има над 28 милиона последователи в Instagram, участва в различни фотосесии, отглежда четирите деца на Роналдо (близнаците Ева и Матео, 11-годишният Кристиано-младши и 3-годишната Алана Мартина, която е общото им дете). Освен това, красивата аржентинка е бременна с близнаци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама