Любовни хроники: Лиса Кудроу и Мишел Стърн


Любовни хроники: Лиса Кудроу и Мишел Стърн
Снимка: Getty Images

Да разпознаеш любовта веднага щом видиш даден човек за първи път е нещо изключително рядко и ценно. Купидон обаче знае си знае работата. Такъв бил случаят с актрисата Лиса Кудроу, която съвсем случайно срещнала любовта на живота си, но трябвало да изчака 6 години, за да бъдат заедно.

Въпреки че всеки път, когато я видим, си спомняме ролята ѝ в сериала „Приятели”, преди да стане Фийби, Лиса учи следва психобиология с ясното намерение да се посвети на изследванията. Но вдъхновена от приятел на брат си, тя решила да опита актьорско майсторство.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: ИВАН БАГРЯНОВ И КНЯГИНЯ ЕВДОКИЯ

Точно в този период, преди светът да разбере името ѝ, Лиса изживяла невъзможната любов: Гаджето на нейната съквартирантка в университета. Още първият път, когато видяла Мишел, френски рекламен директор, тя си помислила, че той е идеалният човек за нея, но няма как да бъдат заедно.

Животът обаче им дал втори шанс. Макар връзката на съквартирантката с мъжа на мечтите ѝ да приключила 2 месеца по-късно, съдбата забавила втората им среща с 6 години. Срещнали се случайно на рожден ден на неин приятел и никога повече не се разделили.

Решили да превърнат любовта си в реалност, казвайки заветното „Да” на 27 май 1995г. 3 години по-късно посрещнали на бял свят единствения си син Джулиан Мъри.

И до ден днешен, след 26 години бракът им все още е силен, защото положили здрави основи от самото начало:

„Когато решихме да се оженим, не сме си обещавали да се обичаме завинаги, защото това не е реално, но обещахме да се справяме заедно с всякакви проблеми, които се появяват в живота ни. Ние уважаваме независимостта на другия и не казвам това като евфемизъм - нямам предвид връзки извън брака. Например, аз не обичам да пътувам, но ако той иска да отиде на голф пътуване, отива. Мисля, че проблемите започват, когато двойките приемат, че са едно цяло, синхронизирано във всичко. Бракът е като да си в отбор. Всеки партньор е различен, но имат една и съща цел.” сподели Лиса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама