Любовни хроники: Ричард Гиър и Алехандра Силва


Любовни хроники: Ричард Гиър и Алехандра Силва
Снимка: Getty Images/Guliver

Любовта често се свързва с младостта. Въпреки това, често ставаме свидетели как тя пламва по време на зрялост. Както се казва, всичко е въпрос на време и на правилния човек. Такъв е случаят с Ричард Гиър, който среща жената на живота си доста късно и въпреки разликата във възрастта, нищо не успява да попречи на двамата да създадат сплотено семейство.

Ричард Гиър се запознава с Алехандра Силва, когато тя е доста млада. Всъщност, в запознанството им няма нищо романтично - актьорът просто взел лодка под наем от бащата на Алехандра за филм. Минали няколко години, преди да усетят привличане един към друг и да започнат романтична връзка. В началото химията била почти едностранна – Гиър отсядал в семейния хотел на Алехандра, ухажвал я, пращал ѝ цветя, докато тя се съгласила да излезе с него.

Двамата стават официално двойка през 2014г но чак през 2018 решават да се оженят на дискретна церемония. Актьорът намерил в съпругата си партньор, който цени хуманитарната работа - Силва работи във фондация, която се бори за изкореняване на бездомността в Испания.

Ричард казва за своята любима: „Аз съм най-щастливият човек във Вселената — как да не бъда? Женен съм за красива жена, която е умна, чувствителна, ангажирана да помага на хората, забавна, търпелива, знае как да прощава, а на всичкото отгоре и готви страхотно – и прави най-добрите салати в света!”

Разликата им е повече от 30 години, но това не е пречка за любовта и подкрепата, която имат един към друг. По тази тема Алехандра казва: „Любовните истории със сложно начало, където трябва да преодолявате трудности, могат да сближават... Сигурна съм, че имах много съмнения в един момент. В началото Ричард беше по-убеден от мен, но някак и двамата усещахме, че сме предопределени да бъдем заедно.”

През 2019 те приветстват на бял свят момченце, което носи красивото име Александър, въпреки че и двамата вече имат деца от предишните си бракове. А през 2020 те обявиха раждането на второто си бебе. В момента живеят задружно в ранчо в покрайнините на Ню Йорк, където прекарват цялото си време заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама