Любовни хроники: Том Ханкс и Рита Уилсън


Любовни хроники: Том Ханкс и Рита Уилсън
Снимка: Getty Images

Рита Уилсън и Том Ханкс имат повече романтични моменти в своя над 30-годишен брак от това, което бихте намерили във всеки любовен филм. 63-годишните актьори са една от най-обичаните двойки в индустрията и са били на повече събития на червения килим, отколкото можем да преброим.

В началото на 70-те Уилсън прави актьорския си дебют с ролята на мажоретката Пат Конуей в семейния ситком „The Brady Bunch”. Очевидно нейните умения с помпони са привлекли окото на тогава 16-годишния Ханкс. Той за пръв път вижда бъдещата си съпруга от комфорта на дивана на своя приятел. Но през 1981 най-накрая получава шанса да се срещне лично с Уилсън, докато снима комедията на ABC, „Bosom Buddies”. Уилсън се появява като гост в епизод и Ханкс веднага усетил връзката помежду им.

Актьорите обаче не изнесли химията си извън екрана, а предпочели да останат приятели. По това време Ханкс все още бил женен за своята „колежанска любов” Саманта Луис. Тя почина през 2002 от рак на костите. Ханкс и покойната му бивша съпруга имали две деца преди да се разведат през 1987 г.

След като работили заедно върху филма „Доброволци”, влюбените гълъбчета направили своя дебют като двойка на премиерата на „Тримата приятели”. Ханкс все още бил законно женен за Люис, но вече били разделени и не живеели заедно.

На 30 април 1988 щастливата двойка сключва брак. Близо 30 години по-късно те все още са влюбени и се подкрепят, както пред камерата, така и извън екрана.

„Успехът на нашата връзка беше въпрос на време, зрялост и желанието ни да имаме интимна връзка. Когато се ожених за Рита, си помислих: „Това ще изисква известна промяна.” В реалния живот връзката ни е толкова конкретна, колкото съм аз тук. Не че бракът понякога не се доближава до ад. Но и двамата знаем, че каквото и да става, ще бъдем един до друг и ще го преодолеем.", казва Том пред Опра през 2001 година.

На 4 август 1990 Ханкс и Уилсън посрещнали на бял свят сина си Честър "Чет" Марлон Ханкс. А през 1995 се родило второто им дете.

През 2015 двамата се изправили пред най-голямото си препятствие досега, когато Уилсън беше диагностицирана с рак на гърдата. Когато го преборила, двойката се отправила на дълго пътешествие. През април 2018 Том и Рита отпразнували своя 30-годишен юбилей.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама