Любовни хроники: Вин Дизел и Палома Хименес


Любовни хроники: Вин Дизел и Палома Хименес
Снимка: Getty Images

Да намериш истинска, страстна и отдадена любов е мечта, която мнозина се стремят да сбъднат. Понякога отнема време, а понякога идва в най-неочаквания момент. Но истината е, че всяка минута чакане си заслужава. Това е и мнението на Вин Дизел, който успя да постигне този идеал и да създаде прекрасно семейство.

След като се наслади на успеха и адреналина на „Бързи и яростни“, Вин Дизел си взе почивка от бързите коли, за да участва в семейната комедия „Залъгалката“. Тъй като на снимачната площадка работил с 5 деца, изведнъж усетил желание да стане баща. „Наистина започна да се проявява това желание да имам дете“, каза той.

Актьорът неведнъж е признавал, че са му били нужни много години, за да намери любовта на живота си и да узрее достатъчно, за да създаде семейство. В най-неочаквания ден срещнал мексикански модел, в който се влюбил до уши от пръв поглед - Палома Хименес от Акапулко.

Палома започнала кариерата си на модел в Мексико, появявайки се в реклами и кампании на някои от най-известните световни марки. Тя също така правила фотосесии за различни агенции, преди да се премести в Съединените щати в търсене на по-добри възможности.

Вин и Палома са заедно от 2007, но предпочитат да пазят връзката си в тайна. „Няма да ни видите на корицата на списание като някои други. Следвам стриктно „кода на мълчанието” на Харисън Форд, Марлон Брандо, Робърт де Ниро, Ал Пачино.“ споделя Дизел.

Актьорът е с 16 години по-възрастен от манекенката и може да каже само хубави неща за връзката им. Той нарече Палома своята „кралица на маите“ през 2014, когато сподели снимка на нея и сина им в Instagram.

Вин и Палома кръстиха първата си дъщеря Ханя Райли Синклер, родена на 2 април 2008 г. Тя почти винаги придружава родителите си на филмови премиери и други събития на червения килим. Две години по-късно се ражда Винсънт Синклер, който прави своя филмов дебют в „Бързи и яростни 9“, играейки по-младата версия на Доминик Торето, героя на баща му.

На 16 март 2015 пък Вин и Палома посрещат на бял свят момиченце, което кръщават Полин Синклер в чест на Пол Уокър. Според актьора това е начин да запази паметта на най-добрия му приятел като част от семейството и света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама