Мис Украйна, която хвана автомат, за да защити родината си (СНИМКИ + ВИДЕО)


Мис Украйна, която хвана автомат, за да защити родината си (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Бивша "Мис Украйна" се закле да защитава родината си срещу руските нашественици. Анастасия Лена, която представи страната си в конкурса за красота Miss Grand International през 2015 г., се присъедини към украинската армия и замени короната с автомат.

Преди дни 31-годишната красавица сподели две снимки в Instagram, на които е облечена във военна униформа и държи оръжие. Тя е категорична, че няма да позволи народът ѝ да страда и е готова да го защитава. Към днешна дата жените съставляват почти 10% от украинските въоръжени сили, служат заедно с мъжете на бойни позиции и имат "равни права" с колегите си от мъжки пол съгласно закон от 2018 г. НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЖЕНИТЕ БОЙЦИ НА УКРАЙНА ТУК!

Анастасия сподели и клипче, в което стреля по мишени със следния текст: "Нашествениците ще загинат по нашите украински земи! Изчакайте и ще видите!"

Преди часове Лена качи в Instagram още едно видео с кадри от руската инвазия и написа емоционален пост.

"Аз не съм военен, аз съм просто човек.

Заради сегашната ситуация искам да говоря. Аз не съм военен, аз съм просто жена, просто нормален човек, както всички мои сънародници. Също така играя еърсофт от години, може да проверите какво e еърсофт в Google (симулативна игра с оръжия, които са точно копие на истинските по размер и външен вид бел.р).

Всички снимки в профила ми имат за цел да вдъхновяват.

Имах нормален живот преди 24 февруари, както милиони хора. Не правя никаква пропаганда, освен да показвам, че украинската жена е силна, уверена и могъща.

Оценявам цялото внимание и подкрепа към моята страна, всички хора в Украйна се борим всеки ден срещу руската агресия. Ние ще победим!

Родена съм в Киев. Това е моят град. Украйна е моята страна.

На 24 февруари Руската федерация навлезе в нашата земя и започна да убива цивилни хора, жени, деца. Украинският народ няма вина. Никой от нас няма вина. Ние сме на нашата земя.

Обръщам се към всички хора по света. Спрете войната в Украйна. Никой човек не трябва да умира. Заедно можем да сложим край на това. Споделяйте информация за случващото се. Искайте НАТО да затвори небето. Помогнете на украинците да спрат руската агресия."

Ето я Анастасия Лена преди руското нашествие:

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама