Р‘Бони Габриел: Мис Вселена 2023, която не се е къпала месец, за да спечели


Р‘Бони Габриел: Мис Вселена 2023, която не се е къпала месец, за да спечели
Снимка: Getty Images

Има много красиви жени по цял свят, а конкурси като Мис Вселена показват значителните културни и естетически различия между жителите на света. Въпреки че "красотата" е относителна концепция, дамите, състезаващи се в тези конкурси, освен чар, имат и уникални черти, емблематични за съответните страни. Разбира се, някои от време на време възприемат странни практики, за да поддържат уникалната си красота, като тазгодишната победителка.

Изабела Бойер: Жената, дала лицето си на Статуята на свободата

Всъщност, това е първият път, когато жена на нейната възраст печели конкурса. Габриел е на 28 години и счупи рекорда през 2023, превръщайки се в най-възрастната „Мис Вселена“ в историята на състезанието.

Американката с филипински произход счупи и още един рекорд в бюти средите – този по некъпане. Мис Вселена признава, че не се е къпала почти месец, за да спечели конкурса. Победителката призна: "Не съм мила косата си през цялото време, откакто заминах за конкурса. Хората смятат, че когато излизаме на сцената, изглеждаме толкова красиви и свежи. Но аз се чувствах ужасно мръсна по времето, когато достигнах на финала."

Когато е попитана защо, Габриел отговаря честно:

"Аз съм с много светла кожа и когато съм на сцената, светлините ме превръщат в призрак. Затова преди да замина отидох на пръскащ тен. За да издържи до края на състезанието, не трябваше да се къпя."

Тъй като красавицата не се е къпала, за да запази тена си, тя не е използвала сух шампоан, докато не станало крайно необходимо. Американката стигна до финалите, без да вземе душ или да използва шампоан, но въпреки това тя бе повече от очарователна.

Р‘Бони Габриел има за цел „да бъде трансформационен лидер“. Тя каза: "Като много страстен дизайнер, аз шия вече 13 години. Използвам модата като сила за добро. В моята индустрия намалявам отпадъците чрез рециклирани материали, когато правя дрехите си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама