Селена Гомес открито за качените килограми, самочувствието и красотата


Селена Гомес открито за качените килограми, самочувствието и красотата
Снимка: Getty Images

Всички разкошни снимки в социалните мрежи притискат момичетата да се „борят с вятърни мелници” и да гонят недостижим идеал за красота. Дори знаменитостите, според актрисата и певица Селена Гомес, се борят с негативните емоции, че не се вписват в невъзможните очаквания.

Всичко за Селена започва с обложката на албума Revival през 2015 година. Тогава младата певица се сблъсква с абсурдно неодобрение. Ситуацията наистина излиза извън контрол и тя решава да започне да ходи на терапия, за да се погрижи за психическото си благополучие. След години на борба, Селена решава да излезе офлайн през 2017.

През 2019, по време на интервюто си на филмовия фестивал в Кан, Селена говори за това колко опасни са социалните медии и колко страшни могат да бъдат.

Друга тема, върху която хвърля светлина Селена, е борбата с лупус и бъбречната трансплантация, които са оказали влияние върху нейното здраве, щастие и тегло. Когато пусна новата си линия за грим, „Rare Beauty“, тя каза в интервю за Cosmopolitan през 2020 година:

„Имам големи колебания в теглото. Научих се да имам дебела кожа на доста ранен в живота си. Сега съм по-щастлива, свързвам се повече с хората и живея тук и сега.”

Селена моли феновете си да бъдат честни и много преднамерени с това, върху което фокусират вниманието си в живота си. Тя ги кара да се дистанцират от фалшивите, нереалистични стандарти за изображение, защото според нея да си уязвим е сила, а не слабост.

За Селена това обаче съвсем не са празни думи на окуражаване. В нейните сторита в TikTok и Instagram, тя съвсем не се крие, че обича да се похапва: „Значи опитвам се да остана в прилична форма, но сега ще хапна 4 такоса, 3 яйчни рулца и лучени кръгчета. Честно казано, не ме интересува особено теглото ми. Аз съм перфектна такава, каквато съм.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама