3 начина да накарате Телец да се влюби във вас


3 начина да накарате Телец да се влюби във вас
Снимка: iStock

В своя подход към жените Телецът е предпазлив, предпочита до приемане на решение да изучи обстановката. Той няма да тръгне да завоюва трофей, който преследват всички. Той ще постави обожаваната жена на пиедестал, но далеч няма да се отнася към нея като към статуя. За разлика от някои мъже, склонни да идеализират жените, Телецът ви обича такава, каквато сте в действителност.

1. Не го пришпорвайте

Той обича всичко, включително приятелските и романтичните отношения, да се строят на стабилна основа. Възможно е това да изисква сдържаност и търпение, но Телците ценят тези качества, понеже сами ги притежават.

Тези 2 зодии ще са най-щастливи през последната седмица на април

2. Бъдете самоуверени и забавни

Демонстрирайте им, че ви харесва тяхната компания, старайте се да ги забавлявате. Тези спокойни, невъзмутими хора се привличат към хора, които са способни да разсмеят събеседника си. Телецът ще ви се стори очарователен събеседник, интересен и заинтересуван.

3. Обича луксозната и елегантна страна на живота

Тя включва приглушена светлина, тиха музика, вино или коняк… Обстановката за него почти винаги има същото значение както и самото правене на любов. Той се обгражда с красиви вещи, мебели, картини, иска да има най-доброто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама