Най-грозните черти в характера на всяка зодия


Най-грозните черти в характера на всяка зодия
Снимка: Istock

ОВЕН

Овните са едни ГОЛЕМИ бебета, когато нещата не стават, както искат те. Избухват точно като малки деца, когато някой не ги слуша и не изпълнява желанията им.

ТЕЛЕЦ

Има само една зодия, която се гордее с това, че е стисната и тя е ТЕЛЕЦ. Абсолютни материалисти, които са напълно обсебени от парите.

Вижте още: Тези две зодии винаги ще ви помогнат в беда

БЛИЗНАЦИ

Близнаците имат толкова много лица, че това ги прави ненадеждни. Ако докато говорите с представител на тази зодия изпуснете стотинка, докато сте я вдигнали, той вече ще е сменил лицето си. Това не е непременно грозна черта, но е малко обезпокоително общуването с такъв тип хора.

РАК

На тези хора все им е тъжно за нещо и винаги някой ги е наранил. Склонни са да изживяват болезнените случки седмици, та дори и месеци наред.

ЛЪВ

Лъвовете са абсолютни егоисти и егоцентрици. Обичат да им се повтаря колко са прекрасни. Грозната им страна се проявява, когато някой не им даде вниманието, което толкова отчаяно жадуват. Нищо не променя забавната, очарователна личност на Лъва по-бързо от това някой да го игнорира.

ДЕВА

Те са страшният съд! Девите могат да бъдат толкова осъдителни, че да прераснат в жестокост. Тъй като се придържат към супер високи стандарти и очакват всички останали да последват примера им, те могат да бъдат напълно безмилостни в забележките към околните.

Вижте още: Ето коя е най-успешната зодия според астролозите

ВЕЗНИ

Везните се много приятна зодия за общуване, докато не се влюбят. Тогава са готови да пожертват всеки и всичко. Стават обсебващи и фанатични.

СКОРПИОН

Скорпионите са студени като ЛЕД. Те ще ви сдъвчат и ще ви изплюят, без да им мигне окото.

Вижте още: Тези 2 зодии ще са най-щастливи през последната седмица на април

СТРЕЛЕЦ

ТОТАЛНА арогантност! Тяхната увереност може бързо да се превърне в чист нарцисизъм и да стане непоносима. Никой не иска да бъде около някой толкова самовлюбен.

КОЗИРОГ

Козирозите могат да бъдат големи сноби. Те ще вирнат носа си за най-малкото нещо, с което ви превъзхождат.

ВОДОЛЕЙ

Те са пълни чудаци. Но не по очарователен начин, както ги представят по филмите, ами като странни птици, които могат за секунда да ви скъсат нервите.

РИБИ

Рибите често са толкова фиксирани в собствения си въображаем свят, че напълно забравят за истинските планове, които са направили. Те ще отменят срещатата си с вас един час преди нея. Или по-лошо, понякога дори изобщо няма да ви се обадят, защото ще са заети да мечтаят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама