3-те зодии, които мразят себе си


3-те зодии, които мразят себе си
Снимка: iStock/Guliver

Комплексите и омразата са тясно свързани помежду си. Има хора, които дълбоко в себе си изобщо не харесват това, което са. Трупана с годините, тази омраза може да се превърне в тежка депресия, затова трябва да внимаваме

Телец

Телците имат изключително много комплекси. Може да не ви се вярва, но това е така. Те са достатъчно внимателни и не показват слабостите си, които ги изяждат отвътре. Най-несигурни се чувстват относно външния си вид. Непрекъснато се вглеждат в случайни минувачи и сравняват себе си с тях. Вечното съперничество изтъква само качествата, с които другите превъзхождат самите тях. По този начин Телците придобиват жестоки комплекси относно външния си вид. Те мразят себе си и за това, че са вечно неориентирани в живота и не знаят накъде да поемат. Чувстват, че не са успели в живота и това не им дава мира.

Мили Телци, вие сте прекрасни такива, каквито сте. Имате чар, които никой друг не може да притежава. Успели сте достатъчно, за да може да вървите с гордо вдигната глава. Вие трябва да осъзнаете, че сте прекрасни и незаменими същества. Помислете колко хора има, които ви обичат и не могат да живеят без вас. По това ще познаете колко ценни сте всъщност. Бъдете горди!

Дева

Девите са много объркани същества. Мислиш си, че ги познаваш, но всъщност познаваш само повърхността им. Основният проблем при тях е, че непрекъснато сравняват успехите си с тези на другите. И то не с всички, а само с най-успешните хора, които познават. Така си създават комплекс за малоценност и не виждат всъщност колко много хора са под тях. Девите говорят много, мислят много и са склонни сами да си създават комплекси и да изпадат в депресии.

До тях трябва да застане изключително позитивен човек, който да им вдъхва оптимизма, от който отчаяно имат нужда. Мили Деви, вие сте много успешни в това, което правите и никога не бива да се сравнявате с другите. Омразата, която изпитвате към самите себе си, е силна отрова, с която не можете да продължавате да живеете. За да бъдете обичани, трябва първо да започнете да обичате себе си. Това е ключът към щастието, което сами трябва да си извоювате.

Скорпион

Случаят при Скорпионите е съвсем различен. По принцип те не гледат много сериозно на живота и действат дори лекомислено. Опитват се да странят от реалността и да гледат от по-розовата страна на света. Всъщност Скорпионите нямат проблеми със самочувствието или външния си вид. Те не се замислят за тези неща и не ги смятат за важни. Омразата към самите тях е от съвсем друго естество. Представителите на тази зодия не могат да си простят миналите грешки, решения и постъпки, които са оформили живота им такъв, какъвто е.

За много ситуация Скорпионите смятат, че са могли да постъпят по много по-различен начин и сега горчиво се разкайват за това. Мразят изборите си, мразят и това къде се намират в момента заради тях. Скъпи Скорпиони, забравете за миналото и осъзнайте едно. Човек прави изборите си така, както Съдбата му е отредила. Не сте могли да постъпите по друг начин, направили сте точно това, което трябва. Бъдете спокойни за миналото си, гледайте смело към бъдещето и вярвайте на преценката и интуицията си. Това е истината, която ще ви донесе спокойствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама