3-те зодии, които обичат да причиняват болка в любовта

  • 3-те зодии, които обичат да причиняват болка в любовта
    Дата: Снимки: Istock/Guliver
Дата: 25.05.2018 Снимки: Istock/Guliver
Iwoman.bg

Има хора, които изпитват удоволствие, когато виждат болка в очите на другите. Манипулациите и играта с чувства са им вродени "качества" и те боравят наистина добре с тях. Ето и кои са 3-те зодии, които се наслаждават, когато някой страда.

Овен

Овенът обича да си играе на "гоненица" в любовта, но ако се почувства застрашен или нежелан, бързо се превръща в емоционален садист. В момента, в който усети, че чувствата ви по него гаснат и сте на път да се разделите, той ще се опита да ви смачка психически, само за да излезе победител от ситуацията.

Водолей

Водолеите са известни с това, че си падат по нетрадиционното, но понякога желаят твърде силно да ви превърнат в "различен". Те обичат човека до себе си не заради самия него, а заради това, което би могъл да стане под тяхно влияние. Обичат да си играят с ума на партньора, вкоренявайки му комплекс за малоценност, но по един много "нежен" начин.

Близнаци

Близнаците са сговорчиви, приказливи и омайват само с няколко думи. Но двойствената им натура често ги кара да дават смесени сигнали с цел влюбване и по-лесна манипулация. Не е изключено само за няколко часа човекът, роден под този знак, да ви покани на сватба като официална половинка, а след това да ви каже, че има нужда да се среща и с други хора.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.