3-те зодии, родени с късмет в любовта


3-те зодии, родени с късмет в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Животът е непредвидим, особено що се отнася до любовта. Има 3 зодии обаче, на които много им върви в любовта и винаги успяват да намерят половинката в живота си. Ето кои са те:

Рак

Късметът им няма край. Цял живот си мечтаят за човек, който просто да бъде с тях и да ги обича, без да се налага да ги гонят и преследват с месеци. Това се случва и получават това, за което винаги са си мечтали. Раците срещат голямата любов сравнително млади. Не могат да си представят живота си без този човек, обратното важи с пълна сила. Любовта им е толкова чиста, че всичко прилича по-скоро на приказка, отколкото на връзка. Създават здрави и щастливи семейства. Бракът им е истински рай, а малките дреболии, които създават спорове, се заличават още с първата усмивка на любимия човек. Любовта им трае цял живот и няма нищо случайно в това. Такава им е съдбата - любов, късмет и щастие.

Везни

Родени сте под щастлива звезда, макар и да разбирате това на малко по-късен етап от живота си. Всеки има разочарования в живота си, с които трябва да се справи, за да продъклжи напред с гордо вдигната глава. Хората, които са си тръгнали от живота са го направили, само за да остъпят място на ИСТИНСКИТЕ. При вас случаят е такъв. Срещате любовта на живота си най-неочаквано и случайно. Не може да си представите живота без този човек и това се случва много рано. Романтика и силна страст ви привличат още в самото начало. Връзката ви се развива бързо и скоро откривате, че сте срещнали сродата си душа. Запомнете, още първото предложение за брак което получите или направите, е Истинското.

Водолей

Водолеите са истински късметлии, що се отнася до любовта и семейното щастие. Те намират единствения за тях човек още като много млади. Някои Водолеи трябва да изгубят този човек в даден момент, за да го открият година-две по-късно, когато са зрели и нещата изглеждат съвсем различно. Любовта, която обаче белязва живота им, е абсолютно съвършена и толкова силна, че трае завинаги. Семейството, което Водолеят създава е семейство за пример! В него цари спокойствие, обич и щастие. Няма по-големи късметлии в любовта от Водолеите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама