3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ

  • 3-те зодии с непоносими ХАРАКТЕРИ
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 16.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Това са зодиите, които са направо нетърпими и е по-добре да стоите далеч от тях.

3. Близнаци

Тази забавна, лъчезарна и бъбрива персона заема 3-то място в класацията на най-трудните характери. И причините не са малко! Неудържимият им характер постоянно ги води "някъде". Да се задържи интереса им е доста трудна работа, особено в интимен план. Защитната им реакция е повече от ужасна – те слагат маска на безразличие, дори жестокост. На думи може и да проявят внимание към мнението ви, но то никога няма да стане важно за тях. Близнаците са коварна зодия – създават впечатление за разбран човек, но всъщност винаги искат да става на тяхното. Независимо на каква цена!

2. Овен

Овните са конфликтни, импулсивни и безпардонни личности. Не мислят за последиците, може да изстрелят 10 обидни думи в секунда и да ви сринат психически само за ден. Изобщо не им пука за мнението на хората, винаги са прави, а другите грешат. И като лютива подправка, имат огромни изисквания към всичко и всеки. Проявите им на егоизъм са доста чести, но в никакъв случай няма да си признаят. Не признават и грешките си, а търсят друг начин (например подарък) да си "откупят" вината. При това няма да проявят желание да поговорите за проблема. Да се разберете с Овен е много трудна задача. А дори и да успеете, мирът ще продължи максимум 2-3 дни.

1 . Скорпион

Кралят на трудните характери! Представителите на тази зодия взимат каквото си искат и когато си искат, без да се съобразяват с никого. Жесток език, отмъстителна същност, свръх его и нито грам желание да отстъпват. Но най-страшни са към половинките си – злобно ревниви, обсебващи, безпощадни. Измислят си несъществуващи провинения и с огромно удоволствие наказват партньора с за тях. Често се отнасят към хората като към свои вещи. За да оцелееш до тях, необходимо е задължително да преглъщаш и да се съгласяваш с всяко тяхно решение. Едно приятелство или връзка със Скорпион може да ви нанесе емоционални щети за цял живот!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.