3 зодии със силна енергия и "зли" очи, които могат да урочасват


3 зодии със силна енергия и "зли" очи, които могат да урочасват
Снимка: Istock

Само един поглед е достатъчен, за да разберем какво изпитва човекът срещу нас - любов, омраза, радост, негодувание, възхищение или завист. Независимо дали вярваме, или не, в живота ни винаги има място за мистичното и непознатото. Погледът на някои от представителите на зодиака е толкова силен, че може да предизвика нещастия в живота ни. Ето кои са те.

Скорпион

Достатъчен е само един поглед на Скорпиона, за да навреди на енергията ви и да ви лиши от късмет. Този знак носи най-голямата опасност на своите врагове. Огромната енергия, присъща на всички Скорпиони, им позволява да достигнат големи висоти в окултните практики.

Вижте още: 3 двойки зодии, които са смъртни врагове

Телец

Телецът е знак, който притежава мощна енергия и способност да дразни почти всеки човек: независимо дали е дете или възрастен. Този знак очаква пълно доверие от близките си хора. Следователно, когато възникнат подозрения относно честността на другите, тъмните мисли могат да се заселят в главата на Телеца. Колкото по-дълго продължава ситуацията, провокирала тези чувства, толкова повече негативна енергия ще се излее върху човека.

Дева

Девата е човек със скрити таланти. За съжаление „злите очи“ са един от тях. Понякога Девите реагират твърде болезнено на успехите на другите. Особено когато имат трудни дни, те неволно могат да настроят човек на негативна вълна.

Девите не знаят, че всяка дума, произнесена на глас, може да се сбъдне и да донесе големи проблеми на човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама