4 причини защо жените Риби са страхотни любовници


4 причини защо жените Риби са страхотни любовници
Снимка: iStock/Guliver

Жените Риби са мистични създания – нежни, но и силни, спокойни, но и буреносни. С тях никога не знаеш какво те очаква, но едно е сигурно – ако действието се развива в спалнята, ефектът ще е "уау". Ето какво отличава водните дами, родени през март, от останалите зодиакални знаци.

1. Ще ви карат да се чувствате специални

Те са чувствени и игриви, склонни са към създаване на необикновена атмосфера в спалнята – кръгове от свещи, приятни аромати, нежни масажи. Жената Риби обича секса, както и изненадите в него.

2. Обичат нетрадиционното

Сигурни сме, че Ана от "50 нюанса сиво" е родена под този знак! Рибите си падат по игричките и нетрадиционните забавления. От друга страна, имат нужда от "водене", за да отключат тези си желания, тоест един силен и доминантен партньор би могъл да разкрие истинската им същност.

3. Никога не бързат

Когато се стигне до секс, Рибите разполагат с цялото време на света. Могат да ви побъркат от възбуда, благодарение на любимата им любовна игра. Но дори когато преминете "по същество", ще има изненади. Много представителки на зодията са фенки на тантричния секс.

4. Идеалните партньори за "разговори на възглавница"

Когато екшънът приключи, Рибите ще продължат да бъдат също толкова удивителни и изненадващи! Те могат да се държат и "мъжки" (обръщайки се на другата страна и заспивайки), и като ваш приятел (ще поръчат пица и ще пуснат готин филм).

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама