4-те зодии, които обичат толкова силно, че чак боли

  • 4-те зодии, които обичат толкова силно, че чак боли
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 29.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Срещали ли сте човек, който е готов да ви подари цялото си сърце? Да рискува всичко свое и да бъде недостъпен за останалите? Ако не сте изживявали такава любов, насочете се към една от тези 4 зодии. Преориентирайте се и ще бъдете обгърнати с най-голямата любов.

Овен

Овенът е толкова нетърпелив да даде цялата си любов на някого, че често забравя, че може бързо да омръзне на половинката си. Прави всичко възможно, за да даде най-доброто на партньора си. Понякога обаче се оказва във връзка, в която само той се раздава.

Близнаци

Обичат да се отдават изцяло във връзките си. Самата мисъл за такава ги кара да се вълнуват, както дете се радва на близалка. Може да се изнервят на половинката си, но привличането им винаги е толкова силно, че са готови да преглътнат всичко само, за да запазят отношенията си. Готови са на всичко, за да доставят удоволствие на партньора си, дори да им струва много и финансово, и психически.

5-те зодии, които ще превземат 2020 г.

Везни

Екстремно лоялни. Гледат да избягват скандалите, дори причините за тях дълбоко да ги нараняват. Готови са да подсигурят на партньора си всичко, което пожелае. Когато са във връзка, са напълно запленени от половинката си и показват любовта си чрез всякакви средства. Проблемът им е, че лесно могат да бъдат наранени и трудно преживяват предателствата.

Стрелец

Винаги започват връзките си с много страст и емоции. Отдават се на близостта и първосигналните си чувства, въпреки че осъзнават много добре колко силно страдат, когато ги наранят. Впускат се в романса и рискуват всичко. Винаги са напълно открити, което ги прави уязвими. Мотото им е: По-добре да обичаш и да загубиш, отколкото никога да не обичаш.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.