4-те зодии, които побъркват мъжете


4-те зодии, които побъркват мъжете
Снимка: Istock/Guliver

Жената е създадена да бъде нежна, красива и да привлича вниманието на околните. Има жени, които са като магнит. Без дори да можеш да си обясниш какво се случва, когато я видиш, веднага си запленен от нейната красота и енергия.

Кои са тези жени обаче?

Звездите имат отговор. По тези 4 зодиакални знака мъжете няма как да не се захласнат. Те се открояват от тълпата и с лекота се обграждат с обожатели, готови да направят всичко за тяхното внимание и обич. Ето представителките на кои зодии побъркват мъжете:

Лъв

Като истинска царица жената Лъв винаги се излага на показ. За нея не е важно да е влюбена, а да бъде на челна позиция в живота на мъжа. Тя заема важна роля в живота на партньора си и изисква да бъде ценена. Не обича да се подчинява и държи да командва в отношенията, а това силно се харесва и побърква представителите на противоположния пол. Лесно се влюбват, но не задълго.

Водолей

Жената Водолей държи страшно много на това мъжът да се отнася с голямо уважение към нея, така че не очаквайте след първата среща да я вкарате в леглото. Не обича да лъже, за нея е важно да е коректна в любовта. Готова е на минутата да скочи за поредния заформящ се купон. Парите в никакъв случай не са критерии, още повече в избора на партньор в любовта. За нея е важно откровението и хармонията.

Близнаци

Представителките на зодия Близнаци спокойно могат да бъдат заплаха за всяка жена, тъй като много лесно побеждават всяка съперница. Те са остроумни, очарователни и разговорът с тях е като приказка. Много лесно можете да се сприятелите, но това не обещава дълго приятелство. Умира да прави хората щастливи. Иска всички да я харесват и определено се дразни, ако някой й наруши спокойствието.

Скорпион

Жената Скорпион е очарователна и може, без да ти говори, да те омае само с поглед. Способна е да ти напише роман с правила как да се държиш с мъжете. Знае точно кога да завладее мъжкото сърце и винаги усеща, когато погледите са насочени към нея. Не обича скучните партньори и за нея е важно избраникът да успява да и угоди за всичко. В любовта е изключително сериозна и страстна. Хармонията винаги присъства в живота и независимо от околните.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама