4 зодии ще жънат успех в кариерата през октомври


4 зодии ще жънат успех в кариерата през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки че повечето зодии изпитват натиск в работно отношение, октомври 2020 година ще бъде един от най-добрите месеци в кариерата за някои от знаците.

Лъв

В сезона на Везните Слънцето ще бъде в третия ви дом, който отговаря за комуникацията. Под това влияние вие ще изпитвате интерес към изучаването на нови теми, общуването с нови хора и използването на умствения ви капацитет. Венера също ще изпрати положителна енергия върху финансите и имуществото, вдъхновявайки ви да печелите повече пари, да изпробвате нови странични варианти и да пестите за голяма имотна покупка.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2020

Стрелец

През месец октомври вие залагате на мечтите си смело и получавате внимание за цялата страхотна работа, която вършите. Венера е във вашия 10-ти дом на репутацията, което ви кара да се чувствате много по-популярни сред всички колеги. Хората говорят за вас, Стрелци и определено имате повод за гордост!

Водолей

Ще подновите вярата си в собствените ви възможности и ще се концентрирате какво точно искате от вашите преживявания. Това в крайна сметка ще помогне на перспективите ви за кариера, което е важно за вас. Може би най-накрая ще съберете смелост да поемете предизвикателство, за което все не ви достига хъс.

Риби

Артистичната и креативна страна на Рибите ще грее особено ярко през октомври. Представителите на тази зодия ще усещат вдъхновение, постоянно „гъделичкане“ и желание да достигнат нови висини в професионален план. Това ще им даде нужната мотивация, за да преодолеят своите страхове и съмнения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама