5 истини за зодия Телец


5 истини за зодия Телец
Снимка: iStock/Guliver

Ако познавате хора, родени между 21 април и 20 май, техният слънчев знак е Телец. Разберете малко повече за тази зодия:

1. Телецът е изключително лоялна зодия

Зодия Телец е първият неподвижен знак в Зодиака, който се стреми към стабилност във всичко, което гради. Лоялността е нещо много важно за представителите на тази зодия и с времето тези хора доказват своята последователност в отношенията в брака и с приятелите си. Но, за да заслужите тази отдаденост на Телеца, той първо ще ви е преценил доколко вие сте такъв човек. Двуличният характер е нещо, което го дразни изконно.

2. Не споделя често

Телецът има мек и обран характер. Рядко бихте го видели да се изказва прекалено остро и нетактично в среда от много хора. Не обича да споделя личния си живот пред всеки. Затова прекалено директни въпроси биха го подразнили. Телецът предпочита да анализира за себе си ситуацията и хората, поради което често изглежда по-мълчалив. Опитите да го изкарате извън зоната му на комфорт биха довели до още по-голяма дистанция, а понякога и до изблик на гняв.

3. Обича лукс, изкуство и хубава храна

Телецът обича да задоволява всички сетива. Да, харесва всичко, което е стилно, вкусно и красиво. Това е знак, който оценява изкуството и би инвестирал в красиви картини или вещи, които да подобрят комфорта му и да се наслаждава да ги гледа.

4. Талант и артистични данни

Телецът често има таланти, все пак е управляван от планетата Венера. Често представителите на тази зодия имат много артистични заложби. Могат да бъдат много добри и в професии, свързани с интериорен дизайн. От това как се облича до това какво твори, ще забележите хармония.

5. Защо Tелецът е толкова упорит и инатлив

Телецът е доста информиран. Когато този знак говори, то това не са празни приказки. Преди да предприеме някакво действие, е отделил много време, за да проучи нещата в детайли. Бавно взима решения и когато го направи, трудно ще промени мнението си. Все пак това е фиксиран знак, който предпочита да върви по вече отъпкана пътека. Много е трудно рязко да зареже някаква идея, план, убеждение и да тръгне по съвършено нов и несигурен път.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама