5 причини да НЕ се привързвате твърде много към Овен


5 причини да НЕ се привързвате твърде много към Овен
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има своите силни и слаби страни. От вас зависи дали можете да ги приемете, да живеете с тях или просто да си тръгнете. Овенът определено може да бъде класифициран като „твърде голяма лъжица” за много хора. Ето защо.

1. Егоисти са

Овните ще направят всичко възможно да се отнасят добре към другите. Но не бъркайте добронамереното им отношение с жертвоготовност. Те винаги ще поставят себе си на първо място, така че не очаквайте да жертват собственото си щастие, за да угодят на някой друг.

2. Имат доста интензивен характер

Ако ги нараните, ще почувствате истинския им гняв. Ще ви поставят на място, ще хвърлят и крещят и разбира се – ще отмъстят. Въпреки че могат да простят, след като гневът угасне, винаги ще помнят какво сте направили.

ЗАЩО ВСЯКА ЗОДИЯ ЩЕ ВИ ОТКАЖЕ СРЕЩА

3. Нямат чувство за такт

Овенът е последната зодия, която ще „захаросва” истината, за да пощади чувствата ви. Няма да цензурират това, което казват, просто защото не се страхуват от конфронтация. Това от една страна е чудесно, но от друга означава, че ви трябва дебела кожа, за да се справите с тях.

4. Импулсивни са

Променят идеите и плановете си лесно, защото се отегчават още по-лесно. Стават неспокойни, когато са на едно и също място твърде дълго. Въпреки че обичат да се преструват, че нямат чувства, всъщност се ръководят предимно от тях.

5. Страстни са, но не за дълго

Когато се запалят по нещо, влагат душата и сърцето си. Това може да е човек, кариера или хоби. Но това, че го обичат днес, не означава, че ще го обичат и утре. Страстта им гори ярко, но не вечно

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама