5 причини да обичате жената Телец


5 причини да обичате жената Телец
Снимка: iStock/Guliver

Жената Телец винаги се бори за всичко, което иска, включително и за любимите си хора. Така че, ако имате късмет да сте сред тях, определено можете да се чувствате като спечелил от тотото. Ето кои са основните причини да обичате жена, родена под този знак.

1. Тя е мила и искрено се грижи за другите

Няма да срещнете друга толкова грижовна жена - тя е много емоционална, мила и сърдечна. Ще я намерите до вас и в добри, и в лоши моменти. Може да сте сигурни, че винаги ще се опитва да промени настроението ви и да повдигне духа ви!

2. Тя е истинска и много честна

Жената Телец иска хората да се представят такива, каквито са в действителност. Тя вярва, че хората, които „танцуват” около проблемите или лъжат, нямат място в живота й. Можете да разчитате, че тя винаги е честна за това коя е и какво иска.

3. Има творчески усет и щедро сърце

Независимо дали се изразява чрез музика, писане, актьорско майсторство или рисуване, творчеството тече във вените й. Освен това, жените Телец често използват някои изкуства, за да изразят своята привързаност към любимите хора. Не се учудвайте, ако често получавате ръчно изработени красоти, първи издания на известни романи или билети за концерти.

6 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ЖЕНАТА ОВЕН

4. Обича вкусната храна

Жената Телец високо цени вкусната храна, затова знае всеки ресторант, заедно с най-добрите ястия, които предлага. Разбира се, когато има време и възможност, обича да се вихри в кухнята, но няма да я видите в ролята на домакиня, която с отегчение прави мусака. Не, тя си пада по засуканите и сложни рецепти.

5. Няма да се откаже от връзката или брака си

Най-важната черта на жената Телец е, че тя никога не се отказва лесно. Работи много усилено, за да накара връзката си да се движи напред и да изгради щастлива семейна среда. Когато дама, родена под този знак, влезе във връзка, тя не го прави лекомислено и с идеята за нещо краткотрайно. Някои казват, че тя е от „старата школа”, но това е самата истина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама