Дневен хороскоп за 17 септември


Дневен хороскоп за 17 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще наложи да се заемете преди всичко с  личния ви живот. Каквото и да ви очаква в работата обърнете повече внимание на техните нужди и грижи.

Телец

Този понеделник ще е интересна смесица от срещи и събития. Ще ви се струва, че работата няма край и няма да сте далеч от истината.

Близнаци

Този понеделник ще имате възможността да участвате в различни начинания. Не се водете от мисълта за печалба, а се насочете натам, накъдето ви води сърцето.

Рак

Този понеделник ще върне в паметта ви някои неща от миналото. Добри или лоши те носят своите послания и сега е важно да им обърнете внимание.

Лъв

Този понеделник ще е успешен за всички дейности, свързани с изкуството. Дори професията ви да е далеч от тази област е добре да проявите повече креативност.

Дева

Този понеделник използвайте своите умения за преговори и талантът ви да убеждавате. Сега може да привлечете на своя страна важна част от конкурентите ви.

Везни

Денят ще изиска от вас да се ангажирате с обещание да окажете помощ на ваши роднини. Преценете добре дали това ще е по силите ви.

Скорпион

Денят ще наложи да направите някои изводи. Теглете чертата, обобщете наученото и постигнатото, затворете страницата и започнете нова книга.

Стрелец

Денят ще ви подари лекота и забавления, но от втория работен ден трябва да сте в перфектна форма още от сутринта. Не пестете сили, тъй като ви се предоставя възможност да се докажете в работата.

Козирог

Потърсете помощта на приятел при решаването на личен въпрос. Това не означава да приемате напълно съветите му, но ще получите важна яснота. 

Водолей

Това е ден, в който ще получите много наставления. Никой не ги обича, но вие ще трябва да изпълните някои от тях.

Риби

Помислете добре какво не може да отлагате повече. Запретнете ръкави и приключете веднъж завинаги с отлаганите неща.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама