Как се чувства всяка зодия под карантина


Как се чувства всяка зодия под карантина
Снимка: iStock/Guliver

Вече повече от месец всички сме социално дистанцирани. В зависимост от вашата личност може да чувствате облекчение, тъга, ярост, отчаяние и още куп различни неща от спектъра. Как ли реагира вашата зодия на тази изолация?

Овен

Овните могат да бъдат доста импулсивни, така че е много вероятно да им отнеме известно време, за да започнат социално дистанциране. Те ще прекарат много време, седейки вкъщи и оплаквайки отменените си планове.

Телец

Телците могат да бъдат безкомпромисни в определени ситуации. И макар да нямат възможност да харчат финанси, както досега, те гледат на цялата тази изолация от практичната страна и я приемат доста хладнокръвно.

Близнаци

Близнаците определено са развълнувани от социалното дистанциране, защото обичат да отделят свободното си време за развлекателни дейности. Бъдете сигурни, че те имат цял списък с неща, които искат да направят, докато си стоят вкъщи.

КАКВО ОБИЧА ДА ПРАВИ ВСЯКА ЗОДИЯ ВКЪЩИ

Рак

Раците могат да бъдат песимистични, когато се окажат в ситуации като тази. Трудно им е да се примирят поради факта, че не могат да преценят колко дълго ще продължат нещата по този начин.

Лъв

Лъвът може да почувства облекчение, защото няма да му се налага да ходи на работа или на социални събирания, на които така или иначе щеше да търси оправдание,за да не отиде. Гледането на сериали и разкрасяването определено влизат в списъка с желани дейности!

Дева

Както винаги, Девите имат поне 5 сценария за световна конспирация и не спират да подлагат на съмнение ефикасността на мерките. Въпреки това, те ще се възползват от възможността да наваксат с работата, подреждането на гардеробите и чистенето у дома.

Везни

Везните сякаш са родени, за да оцеляват в подобни ситуации. Те могат да прекарат много време в подобни условия, измисляйки начини как да помогнат и на други хора.

Скорпион

Скорпионите със сигурност ще имат трудности в общуването със семейството си 24/7. Липсата на приятели може би ще е най-трудната част от социалното дистанциране за този знак.

Стрелец

Стрелецът винаги знае как да вземе най-доброто от всяка ситуация. Хората от този знак вероятно ще бъдат много активни в социалните медии, ще се свързват с приятели онлайн и напълно ще се адаптират към комуникацията от разстояние.

25 ИДЕИ КАКВО ДА ПРАВИТЕ, АКО ВИ Е СКУЧНО ВКЪЩИ

Козирог

Козирозите са адски амбициозни, така че може да се почувстват много притиснати от социалното дистанциране. Разбира се, надали ще намерите по-здраво стъпил на земята знак от тях, така че бързо ще се адаптират.

Водолей

Въпреки че ежедневно са на ръба да напуснат къщата, иновативната природа на Водолея ще им позволи да намерят позитиви. Бъдете сигурни, че ще измислят и ще участват във всякакви предизвикателства в социалните мрежи!

Риби

Рибите вероятно имат най-трудното време по време на социално дистанциране. Те не функционират добре самостоятелно за продължителен период от време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама