Каква е най-ужасната среща за вас според зодията


Каква е най-ужасната среща за вас според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Няма как всяка романтична среща да бъде перфектна, но определено има едно нещо, което би я превърнало в абсолютно бедствие. Ето какво означава катастрофална среща според зодията ви.

Овен

Вие сте олицетворение на спонтанност, следователно среща, която е скучна и няма приключение, е пълно бедствие за вас. Бихте харесали човек, който е любопитен и иска да изследва, а не някой, който просто иска да седи на едно място през цялото време.

Телец

За вас срещата би била катастрофална, ако човекът е непоносим и надменен. Като Телец сте управлявани от комфорта и отдиха, затова напълно изключвате, когато някой вика или прави сцена.

Близнаци

Срещата е повече от ужасна, ако човекът срещу вас постоянно говори или пише по телефона си. Като Близнаци обичате да живеете на момента. Ако вашият човек не се отлепва от телефона си, това ви дразни.

Рак

Желаете дълбока емоционална връзка и чувствителна любов. Въпреки това срещата ви би била пълна катастрофа, ако човекът се окаже неспособен на тези чувства.

Лъв

Като Лъв искате да впечатлявате другите с вашите иновативни идеи. Искате да се почувствате уважавани и оценени. Катастрофална среща би била, ако човекът срещу вас не се интересува от мнението ви. Ако идеите и предложенията ви незабавно се отхвърлени, това напълно ще съсипе срещата.

Дева

Катастрофална среща за вас би била, ако вашият човек е напълно разхвърлян. Като Дева вие обичате нещата да бъдат организирани и подредени. Всичко има място във вашия малък свят. Ето защо човек, който е обратното на това, няма място в него.

Везни

Като Везни вие сте очарователни и привлекателни. Вашето присъствие привлича хората. Срещата ви би била пълна катастрофа, ако човекът срещу вас не уважава границите ви. Не правите компромис, когато имате нужда от пространство.

Скорпион

Като Скорпион изпитвате силни емоции и сте много скептични към хората около вас. На среща не сте по-различни, дори сте още по-критични. Катастрофална среща ще бъде, ако човекът срещу вас изглежда абсолютно самостоятелно погълнат от себе си и безразсъден. Вие мразете хора, които са егоисти.

Стрелец

Животът ви е игрив и забавен, вие не бихте искали да се забиете с някой, който е уморен и скучен. Ето защо вашата среща ще е катастрофална, ако сте с някой, който няма никакво чувство за хумор.

Козирог

Срещата би била пълна катастрофа, ако той се държи като най-важния човек в стаята и се опитва да се превърне в нещо по-добро. Вие сте управлявани от богатство и успех, но нямате никакво търпение да слушате други хора, които се опитват да се хвалят за собствените си успехи.

Водолей

Като Водолей вие незабавно сте отблъснати от невежеството. Срещата би била пълна катастрофа, ако човекът започне да говори за незаконни или невежи теми. Хората никога няма да спечелят вашето уважение, ако базират своите знания на заглавия от вестници или клюки.

Риби

Катастрофална среща за вас би била, ако човекът наистина не се интересува от света или от човешкото творчество. Като Риби имате дълбока връзка с Вселената и наистина оценявате гения на човешкия ум. Ако вашият човек се присмива на изкуството или правите груб коментар за себеизразяването, няма шанс с вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама