Каква е жената Риби в любовта

  • Каква е жената Риби в любовта
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жената Риби е мечтата на голяма част от мъжкото съсловие. Тя има много интересен и мистериозен характер.

Когато е във връзка, се отдава напълно. Знаете, че всеки мъж иска да се чувства ценен и значим, нали? Жената Риби умее да прави точно това. Тя няма нищо против партньорът да й прави изненади, да й отваря вратата, да я води на почивка или вечеря. Позволява му той да бъде силният във връзката, а тя крехката. С удоволствие наблюдава как й доказва колко силен и загрижен е за нея.

Жената Риби иска мъжът до нея да се справя с всяка трудност по пътя, но в същото време е до него, когато той има тежък момент. Готова е да изслуша половинката си, да му даде най-правилния съвет и да му помогне с каквото може. Точно заради това мъжете искат да са до жена от този зодиакален знак.

Жената Риби е много женствена и грижовна. Обича да прави мили жестове, които могат да накарат всеки мъж да се чувства добре. Тя е любвеобилна и е готова на всичко за любимия си човек.

Кротка и деликатна, може да съобщи дори най-лошите новини по правилен начин. Съобразява се с половинката си и винаги се поставя на мястото на мъжа до нея. Никога няма да пренебрегне партньора си.

Когато става въпрос за секс, жената Риби иска да мъжът й да чувствате толкова добре, колкото и тя, така че ще се погрижи да отдели време, за да му достави удоволствие.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.