Какво търси жената Телец в любовта?

  • Какво търси жената Телец в любовта?
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 24.04.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жената Телец е добре позната с любовта си към "добрия" живот. Тя може да има успешна кариера и много приятели, защото изкачването по стълбата във всички аспекти са важни за нея. Въпреки това, спокойният живот често е по-привлекателен от личните й амбиции и когато открие мъж, който може да й осигури това спокойствие, тя дава душата и сърцето си за този човек.

Разбира се, ако въпросният мъж е доминантен и многословен, няма вероятност да стигне далеч с жената Телец. И така, ето какво привлича тази дама в любовта.

Успех

Успехът играе съществена роля в привличането на жена Телец към даден партньор. Тя има скъпи вкусове и е привлечена от мъже, които могат да й осигурят най-доброто. Тук не става въпрос за меркантилност, защото тя може да изкарва собствената си прехрана, но определено би било плюс, ако човекът до нея се е реализирал в сферата си.

Доверие и сила

Човек, който е уверен и излъчва тиха сила, е изключително привлекателен за жената, родена под тази зодия. Тя е възприемчива и женствена и съвсем логично е привлечена от мъже, на които може да им се вярва и имат силата да поемат водещата роля в отношенията.

прегръдка

Добър външен вид

Чувството за красота е толкова добре развито при нея, че изборът й на партньор често зависи от това как изглежда въпросният господин. Няма някакви ексцентрични изисквания, но атлетичното тяло и поддържаното лице определено са големи плюсове.

Изящен вкус

Жената Телец по природа е романтичка, която обича да се отдава на чувствени удоволствия. Това означава, че би се влюбила в мъж, готов да я ухажва с красиви ароматни цветя, декадентски бонбони, изискани вина и гурме специалитети. Има ли нужда да казваме, че тази дама обича да си хапва?

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.