Към какво е пристрастена всяка зодия – част 2


Към какво е пристрастена всяка зодия – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Ако си мислите, че нямате никакви зависимости, най-вероятно грешите. Дори да сте на мнение, че вашето пристрастяване е здравословно, като тренировките във фитнеса, например, то все пак спада към категориите на зависимостите. Първата част прочетете тук!

Везни

Везните най-често са пристрастени към телефоните си. Когато се чувстват в настроение, те разглеждат всички възможни социални мрежи или пишат с приятели. Когато пък се опитват да избегнат конфронтация, отново прибягват до разсейването с телефона. Везните често инсталират десетки приложения, които да използват в зависимост от душевното си състояние.

Скорпион

Скорпионите обикновено са пристрастени към секса. Те обичат да изследват своята тъмна страна и винаги се опитват да експериментират в леглото. Тяхното високо либидо ги прави „винаги готови” и не се нуждаят от много време за възстановяване, преди да действат отново.

Стрелец

Стрелецът е пристрастен към промените и новите преживявания. Ако се застоят прекалено дълго на едно място, започват да се чувстват некомфортно. Те се нуждаят от постоянно стимулиране на сетивата и го постигат чрез срещи с хора и изпробване на нови неща.

Козирог

Работата е зависимостта на Козирога. Те са склонни да работят твърде много, твърде дълго и да оставят на заден план почивките си. Тази зависимост може да бъде много вредна, особено когато един Козирог отказва да забави темпото и да се погрижи за себе си.

Водолей

Водолеите са склонни да се пристрастяват към най-новите технологии. Те ще се погрижат вкъщи да имат система за виртуална реалност или някаква друга джаджа. Самите те обичат да се изявяват като изобретатели и всички тези модерни открития ги вдъхновяват.

Риби

Рибите имат много зависимости и всички те зависят от моментното им настроение. Те са склонни да преяждат с вкусна храна, да се пристрастят към интересен сериал, а когато са в депресия и към алкохол. Общо взето, никога не се знае към какво ще развие зависимост една Риба.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама