ЛЮБОВЕН съвет за всяка зодия през март


ЛЮБОВЕН съвет за всяка зодия през март
Снимка: istock/ Guliver

Пролетта е времето за растеж. Влагайте усилия във взаимоотношенията, които са от значение: отношенията със себе си и с хората, които са мили към вас. Не поливайте нещо мъртво (да, говорим за токсични отношения). Може да се наложи да се презаредите, но това просто означава, че имате възможност да "разцъфтите" по-големи и по-добри. Ето по един любовен съвет за всяка зодия през март:

Овен

Този месец е свързан изцяло с въпросите на сърцето! Ако копнеете за връзка, уверете се, че наистина знаете какво искате и от какво се нуждаете. Ако вече сте обвързани, бъдете сигурни, че вашият партньор знае от какво имате нужда. Запомнете това: вашето сърце има значение.

Телец

Честита пролет! Време е и за растеж. За да цъфтите, трябва да се поставите на първо място. С казаното - дайте си малко вода и малко време за почивка. Това е времето, в което трябва да покажете малко повече любов към себе си, а не към тези около вас.

Близнаци

Помислете какво е важно за вас и дали връзката е нещото, което всъщност желаете. Може би вашата независимост е най-доброто нещо за вас в момента. Нещата може да не са пълни с любов този месец, но това е добре! Възползвайте се от тази възможност, за да се справите с реалностите на живота, а не с фантазиите за идеални отношения.

Рак

В крайна сметка ще ви омръзне да стоите на заден план, така че работете върху увереността си (ако още не сте го направили). Ще искате да се стремите към внимание, защото това означава отношения! Това е период на трансформация. Потенциален партньор или подобряваща се връзка е на хоризонта.

Лъв

Трябва да изместите своята гледна точка за това как "работите" в една връзка. Не можете просто да се осланяте на увереност, трябва да давате повече. Вие сте екстроверти, сигурно, но все пак трябва да насочите вниманието си към този специален човек в живота си. Не правете нещата половинчато.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Дева

Ако нещата не са "перфектни", може би трябва да направите някои промени, за да стигнете до там. В лоши отношения ли сте? Излезте от тях. Самотни ли сте или отчаяни от любовта? Вместо това, обичайте се. Нещата се променят, така че променете се с тях - може да срещнете нещо неочаквано, ако го направите.

Везни

Може да се стараете прекалено много и затова не получавате любовта и вниманието, към което се стремите. Вместо това, опитайте да дадете малко любов и внимание на самите себе си. Не се изгаряйте! Насочете вниманието си към творчеството или проектите, които са стари или които са били изтласкани встрани.

Скорпион

Искате ли любов или не? Потенциален партньор се появява и отвлича вниманието от работата ви... но може би това не е лошо. Той би могъл да ви вдъхнови за работата ви, но само ако го пуснете в живота си. Знаете, че го искате...

Стрелец

Може да усетите някаква сексуална и романтична енергия и това ще бъде мощно. Каквото и да се насочи във вашата посока (или каквото вече е тук), ще ви накара да се чувствате сякаш се забавлявате – така че запомнете: прегърнете доброто усещане, което изпитвате, и се оставете на забавлението.

Козирог

Може да сте принудени да се сблъскате с много препятствия този месец. Не губете инерцията си - продължете напред! Не позволявайте на никого да ви манипулира. Махнете го от живота си и продължете напред. Инерцията е единственият начин да процъфтявате.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ

Водолей

Нещата може да вземат неочакван обрат, но за добро. Вие сте на пътешествие и най-вероятно ще се озовете с някой, който може да ви помогне по някакъв начин. Дръжте очите си отворени за любовта (за приятелство), защото тя идва.

Риби

Може би е време да разпалите нещо с някого, стар пламък може би? Чувствате се много повече във връзка с емоциите си и всъщност може да сте готови за нещо сериозно. Бъдете честни с хората как се чувствате. Искреността ще продължи, но само ако го позволите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама