Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?


Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Идва труден период за някои от зодиите, които ще трябва да се разделят с половинките си. Понякога това е за добро, особено когато нещата не се получават. За други път предстои истинско любовно щастие, което отдавна чакат. Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии, може да разберете в следващите редове:

Овен

За Овните предстои истинска любовна фиеста, която ще ги направи много щастливи. Не просто ще се влюбят лудо, но отсрещната страна ще отвърне страстно на чувствата им. Това е момент, който някои Овни чакат от много дълго време. Нека се насладят на момента без угризения – заслужено е!

Телец

И Телците ги очаква много романтичен период, който ще им върне самочувствието, от което имат отчаяна нужда. Не е истина, че няма кой да ги обича и това съвсем скоро ще се докаже с пълна сила. Телци, пригответе се за много романтични срещи, свещи, подаръци и купища изненади.

Близнаци

За Близнаците предстои раздяла – бурна и оставяща сериозни следи във всеки един от двамата. В живота си човек има и такива периоди, които трябва да приема философски и да взима най-добрата мъдрост от всяка една случка. Раздялата е наложителна и след време ще разберете защо точно.

Рак

Очаква ви много влюбен и щастлив период. Близък човек от вашето обкръжение ще ви признае силните си чувства. Може за момент да се почувствате объркани, но това е съвсем нормално. Дайте си малко време да свикнете с мисълта и да усетите какви са вашите чувства.

Лъв

Раздяла очаква Лъвовете и то в много близко бъдеще. Не си струва да сте във връзка, която вече не ви прави щастливи. Този път вие ще премислите всичко и раздялата ще дойде от самите вас. Ще видите колко добре ще се почувствате след това.

Дева

За Девите щастието идва! Ще преобърне живота им и най-накрая ще ги накара да се почувстват готови за семейство. Хубави новини за зодия Дева!

Везни

И Везните ще се радват на много щастлив период, в който е възможно да имат не един, а цели двама души, които да се борят за сърцето им. Изборът може да е труден, но ще усетите кое е най-правилното решение и кой човек бихте могли да обичате за цял живот.

Скорпион

Скорпионите трябва да се подготвят за раздяла. За щастие тя няма да е много драматична, а по-скоро очаквана. Въпреки това им предстои период, в който няма да са много щастливи, докато осмислят всичко случващо се.

Стрелец

И Стрелците може да очакват край на любовната си връзка. Някои неща просто не се получават и колкото по-рано се стигне до раздяла, толкова по-малко наранени ще има от цялата тази ситуация. Не се тревожете, вашето си ви чака и то в много, много близко бъдеще. Само не губете надежда!

Козирог

Козирозите ще са на върха на щастието, след като най-голямата им любов и най-силното увлечение ще каже "ДА" на всичките им мечти. Едни ще получат предложение за брак, а за други ще има сериозен разговор, след който ще започне една прекрасна и дълга връзка. Очаквайте!

Водолей

Водолеите също ще са много щастливи, но и малко объркани. Бързото влюбване не е съвсем характерно за тях, затова и ще са леко дистанцирани в любовта. Въпреки това човекът до тях ще им покаже, че няма от какво да се страхуват, защото истинската любов се усеща със сърцето. 

Риби

При Рибите идва период на тежка раздяла, която ще се проточи повече от очакваното. Просто го направете и не отлагайте неизбежното. Времето лекува всичко, дори разбитите сърца, а някога ще разберете, че тази раздяла е било най-доброто решение в живота ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама