Любовен хороскоп за септември 2019


Любовен хороскоп за септември 2019
Снимка: iStock/Guliver

Eто какво ви очаква в любовен план този месец.

Овен

След 12-ти септември очаквайте прилив на секс енергия и бъдете готови да извадите бельото си за специални случаи. Втората половина на месеца обещава да бъде наситена с много интимни моменти.

Телец

Ако бленуват за повече споделеност и страст, Телците ще трябва да положат малко усилия. Дълбоките разговори и дълги увертюри са гаранция за успех на любовния фронт, защото романтиката и страстта ще вървят ръка за ръка през септември.

НАУЧЕТЕ КАК ДА РАЗПАЛИТЕ СТРАСТТА!

Близнаци

Близнаците няма да са съвсем наясно със своите чувства и емоции през този месец. Ще прекарат твърде много време, анализирайки връзката си, вместо да зададат въпросите, които ги вълнуват наистина. Може би е време за сериозен разговор.

Рак

Либидото ви е достигнало такъв връх, че сексуалният заряд оказва влияние дори на креативността ви. Важно е обаче да осъзнаете как работи тази ваша енергия. Ако действате прекалено необуздано, може да се превърнете в жертва на всяка ситуация.

Лъв

Месец септември ще бъде период за "ремонти". Разбира се, не в буквален смисъл, но е време да помислите как да заздравите връзката си, как да залепите счупеното и как да изразявате чувствата си по-добре. Създайте си убежище с половинката, където ще може да изживеете най-съкровените си фантазии.

Дева

Еротиката ви завладява – пишете, говорите, четете еротични романи. Ако най-накрая успеете да приемете и разкриете съкровените си фантазии без свян, онова дълбоко свое "аз", което може да бъде мръснишко и диво, този месец ви предлага да изживеете моменти на блаженство. 

Везни

Везните трябва да научат важен урок през септември, а той е как да ценят себе си. Спрете да жертвате собствения си комфорт, за да задоволите чужди потребности. Това наистина не са жертви, които си заслужават, ако любовта е истинска. Напротив, с партньора трябва да намерите златната среда във връзката си.

Скорпион

Септември обещава да е огнен за вас. Сега е моментът да предизвикате себе си, да надскочите собствените си граници в интимните отношения – може би ще откриете, че ви се иска повече динамика.

Стрелец

Трябва да се научите да канализирате енергията, която извира от вас. Като цяло месецът няма да е особено динамичен в интимен план, но е крайно време да се научите как да създавате уютна, спокойна и удовлетворяваща среда, в която и двамата да се чувствате добре.

Козирог

Обърнете време на емоционалните си проблеми, на бурите, които бушуват в душата ви. Не търсете вината за всичко лошо в половинката и в хората от близкото ви обкръжение. Предстоят ви и много добри моменти – въпросът е, че вървят в пакет и с проблемните ситуации.

Водолей

Водолеите най-накрая ще намерят баланс за себе си. Възползвайте се от всичко хубаво, което ви се случва, особено в любовта. Вероятно сте склонни да посветите себе си в служба на любимите си хора, но това ще ви донесе ползи.

Риби

Чувствителното ви сърце няма да издържи на вербалните конфликти, но трябва да отстоявате себе си. Не се оставяйте да бъдете манипулирани и покажете онази смелост, която криете дълбоко в себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама