Любовен уикенд хороскоп за 11-12 януари


Любовен уикенд хороскоп за 11-12 януари
Снимка: iStock/Guliver

Разберете какво са ви приготвили звездите за предстоящите почивни дни.

Овен

Тези Овни, които се намират във връзка, ще създадат конфликти с половинката заради кариерни различия. Може би един от вас ще бъде твърде амбициозен и ще иска да постигне невъзможни неща. Важно е да помислите за компромисни решения.

Телец

Уви, разногласията ще са ежедневие и за обвързаните представители на зодия Телец. Може би се опитвате да наложите свои убеждения по някакъв въпрос и не приемате чуждото мнение за меродавно.

Близнаци

Хубави и доста безгрижни дни се очертават за Близнаците. Дори да не ви се случи нищо мащабно и особено разтърсващо, спокойствието е най-големият подарък, който ще получите от почивните дни.

Рак

Раците, които са се отдали на градене на сериозна връзка или успешен брак, ще усетят, че е време да добавят повече разнообразие във връзката си. Нуждата от по-дълбоко свързване с душевността на половинката ще бъде водеща.

Лъв

Ще се чувствате вдъхновени и творчески настроени, което е чудесно, защото ще се радвате на подкрепата на любимия човек. Възползвайте се от положителните вибрации и запълнете времето си с максимално хобита.

Дева

Девите имат чудесна възможност да подобрят своя любовен живот. Ако случайно имате сексуален партньор, може би е време да поговорите дали виждате себе си като двойка. Тези, които имат сериозна връзка, ще изпитат много страст и химия.

Везни

Любовта ще ви промени, но само ако й позволите. В единия случай с половинката ще създадете нещо голямо и много силно, но е възможно и да осъзнаете, че си губите времето. Ууикендът наистина се очертава интересен.

Скорпион

Важен разговор с половинката, който на пръв поглед започва като шега, може да има съдбоносно решение. Не е изключено да решите да смените работата, дома или дори населеното място.

Стрелец

Очевидно имате планове, които ще успеете да осъществите. Бавно, но сигурно ще успеете да постигнете (или поне да планирате поетапно) много от целите си. Не забравяйте и за романтиката, дори да е само малък жест или топла прегръдка.

Козирог

Мечтаете си за нещо вълнуващо и разтърсващо в любовен план. Козирози, това би било страхотно, ако нямахте човек до себе си. Бъдете внимателни с флиртовете, защото може да се окажете от „два стола на земята“. А наранената ви душа трудно ще преодолее тази болка.

Водолей

Необвързаните Водолеи ги очакват бурни любовни дни. Намирате се във връзка, за която не сте сигурни дали има шанс да прерасне в красива любов. През уикенда много неща ще ви се изяснят.

Риби

Вашето неоспоримо очарование ще ви донесе неочакван обрат в любовта. Ще се появят и чувства на притежание, ревност. Отнасяйте се с внимание към това, което ви се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама