Любовен уикенд хороскоп за 14-15 март


Любовен уикенд хороскоп за 14-15 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Настроението ви ще бъде доста променливо, сякаш в унисон с несигурното пролетно време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, върху своите желания и амбиции. 

Телец

Спокойствието във връзката е "на кантар", но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си настрана. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изигираят лоша шега.

Близнаци

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката. 

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

Лъв

За Лъвовете небето над любовния им живот започва да се изчиства и скоро няма да има нито едно облаче. Взаимни компромиси, много спокойствие и повече чувство за хумор са печеливша рецепта. 

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате в силата на любовта, която притежавате. Тя е нещо много ценно и няма причина да се притеснявате да показвате чувствата си.

Стрелец

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Козирог

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

Водолей

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Риби

Имате емоционални "главоблъсканици" и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама