Любовен уикенд хороскоп за 19-20 октомври


Любовен уикенд хороскоп за 19-20 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво ви очакват в любовен план тази седмица.

Овен

Много е вероятно да се почувствате неудовлетворени от връзката си. Емоциите ще се дължат на възникнал спор, но не правете генерални заключения. В тези моменти добрата комуникация е важна.

Телец

За тези от вас, които се намират в сериозна връзка и споделят финансите с партньора, ще има моменти, в които ще си проличат разногласията. Вие сте с широки пръсти и обичате лукса, но запазете добрия тон и споделете вашите нужди по деликатен начин с любимия човек.

Близнаци

Ако имате любим човек до себе си, то той няма да бъде особено търпелив към вас. Вашата амбиция да успеете в кариерата или безбройните ви странични ангажименти ще отнемат голяма част от времето през уикенда и именно това няма да се хареса на половинката ви.

Рак

Очакват ви хубави моменти, ако успеете да загърбите професионалните си тревоги поне за двата почивни дни. Излизайте повече, разсейте се с повече социални дейности и излизания с половинки.

Лъв

Любовта ще се окаже истинско предизвикателство през този уикенд. Ако сте обвързани, нещо в отношенията с половинката ще ви накара да се почувствате уязвими и да се затворите в себе си.

Дева

Противоречията между вас и любимия човек изискват специално внимание, спокойно време за разговори и много мъдрост. Ако успеете да ги разрешите, в неделя всичко ще се нареди.

Везни

Най-лошото нещо, което може да направите този уикенд, е да обсъждате любовния си живот с близки и приятели. Това ще даде повод за клюки по ваш адрес или ще получите нежелани съвети.

Скорпион

Докато вие ще искате да се насладите на романтиката през почивните дни, половинката ви ще се опита да разруши всичко. Е, не умишлено, но идеите ви определено се разминават, затова се опитайте да се срещнете по средата.

Стрелец

Разногласия в любовта ще има и за обвързаните представители на зодия Стрелец. Те ще са от чисто битов характер и ще са свързани с финанси, домакински задължения или някаква промяна в дома, като ремонтни дейности.

10 ТАЙНИ ЗА ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ!

Козирог

Вероятно ще разкриете или ще ви бъде споделена тайна, за която не искате да запазите мълчание, най-вече защото накърнява моралните ви ценности. Това ще подразни половинката ви и ще възникнат конфликти. Дали не е добре да уважите желанието на партньора?

Водолей

Направете всичко възможно да не се стига до големи конфликти, така че ако има нещо за изясняване – изяснете го. След събота вечерта нещата ще започнат да се нареждат в положителна посока.

Риби

Единственото, върху което ще имате желание да се съсредоточите, е любовният ви живот. За съжаление, това може да е за сметка на вашия професионален успех. Пред вас е дилемата работа или любов. Помислете внимателно и не действайте прибързано.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама