Любовен уикенд хороскоп за 2-3 март


Любовен уикенд хороскоп за 2-3 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Уикендът ви определено не се очертава безоблачен. Възможно е да изпитате неудовлетворение от приятелския си кръг и гневът ви да рефлектира върху половинката.

Телец

Не е изключено различията между вас и партньора да нарастват. Не прикривайте вашите чувства и емоции, но не забравяйте, че с добър тон и любезно държание ще стигнете по-далеч.

Близнаци

За обвързаните Близнаци уикендът ще се окаже времето, в което ще се осмелят да говорят за теми, които не са обсъждали по-рано. Всичко ще мине гладко.

Рак

Възможно е половинката да не ви оказва така търсената от вас подкрепа, а вие да превърнете това в лична драма. Не се затваряйте в себе си, плачете, разхождайте се и правете всичко, което ви успокоява.

Лъв

В събота ще има повече напрежение, което може да се дължи на работата ви и това няма как да не се отрази на връзката ви. За щастие любимия човек ще прояви търпение и в неделя ви очаква романтика.

Дева

Борбата за доминиране във връзката ще е по-ожесточена от всякога и ще засегне както битовия аспект, така и сексуалния. Разговорите ще помогнат да изясните проблемите.

Везни

Очаква ви хармоничен и спокоен уикенд. Комуникацията няма да предразполага към сериозни разговори, но какво пък – насладете се на спокойствието.

Скорпион

Разговорите за романтика ще бъдат най-сладки в неделя, тогава ще имате възможност да релаксирате в истинския смисъл на думата.

Стрелец

Ако се надявате да вдъхнете малко живот в дългогодишната си връзка, имате късмет. Страстта ще е изпепеляваща, а вие ще се чувствате като влюбени ученици.

Козирог

Ще споделите чувствата си по деликатен, но красноречив начин и като цяло с повече късмет ще можете да се насладите на дълбоки и духовни разговори с любимия човек.

Водолей

Ще имате много възможности за социални контакти, което ще ви радва. Половинката ви от друга страна ще се чувства щастлива да ви прави компания.

Риби

Хармонията във вашата връзка ще бъде нарушена от човек, на когото държите. Не прибързвайте с критиките, нито с вземане на крайни решения по отношение на любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама