Любовен уикенд хороскоп за 26-27 януари


Любовен уикенд хороскоп за 26-27 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Уикендът ще премине гладко за родените под този знак. Ако случайно възникнат конфликтни ситуации, свързани най-вече с финанси, то бързо ще ги разрешите с малко повече разговори.

Телец

Изпитвате прилив на любов. Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, което несъмнено оказва влияние на цялостното ви настроение през почивните дни.

Близнаци

Ако се налага да взимате някакви важни решения, ще съумеете да намерите идеалния компромис, който да удовлетворява както вас, така и половинката ви. Партньорът ви ще влезе в ролята на източник на мъдрост и добри съвети.

Рак

Иска ви се нещата да се случват на мига. Бъдете търпеливи, защото любовните взаимоотношения са специални и може да отнемат повече време докато се развият.

Лъв

Ще имате нужда да изразявате любовта си към любимия. Помислете какво би го зарадвало, някакъв малък жест. Той също ще е в романтично настроение.

Дева

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да се чувствате несигурни и уязвими. Ще споделите страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Везни

През уикенда ще ви се случи нещо, което ще вдъхне сигурност в отношенията си. Това може да бъде решение за покупка на дом, дългоочаквано пътуване или нещо друго.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват по-освободени да говорят с половинката си относно желанията си – не само в живота, но и в леглото. От друга страна, магнетизмът ви ще е доста силен и няма да бъде изненада, ако някои желания се сбъднат още през уикенда.

Стрелец

Готови сте да премълчавате неразбирателствата и съмненията си, което няма да се отрази положително на любовта. Понякога е по-добре просто да продължите сами напред.

Козирог

През уикенда умът ви няма да е на любовна вълна. В главата ви ще се въртят само работни ангажименти и графици, което не е изненада за вас.

Водолей

Любовният ви живот ще бъде пряко свързан със социалния през почивните дни. Ще имате нужда да сте сред хора, живот, смях и шум, а половинката да е до вас.

Риби

Ще имате нужда да се концентрирате върху вътрешния си свят и да го "подредите". Ето защо може би ще искате да прекарате уикенда в усамотение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама