Любовен уикенд хороскоп за 27-28 март

  • Любовен уикенд хороскоп за 27-28 март
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 27.03.2020 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Има вероятност през уикенда да потънете в негативни емоции, ако сте имали някакви определени планове, които няма никакъв шанс да се случат. Спрете да мечтаете за невъзможното и започнете да се радвате на това, което имате.

Телец

Любовни чудеса очакват представителите на зодия Телец. Обвързаните ще се чувстват като в приказка, докато необвързаните имат шанс да срещнат някой интересен човек, който да предизвика "пеперуди в стомаха". 

Близнаци

Вашият любовен живот може да бъде в пряк конфликт с целите в живота ви. Може би сте получили възможност за нова работа или повишение, които ще ангажират голяма част от свободното ви време.

Рак

Уикендът ще ви даде един важен урок – как да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Имате потенциал да развиете взаимоотношенията си на по-дълбоко емоционално ниво. 

Лъв

Не така гладко ще върви любовният живот за Лъвовете. Събития могат да предизвикат проблеми между вас и половинката и да направят някои от двама ви по-уязвим или с други думи да отключат ревността.

Дева

През почивните дни ще ви бъде много по-лесно да разговаряте с половинката и да споделяте мислите, чувствата и желанията си. Започнете да говорите, но не забравяйте и да слушате.

Везни

Разговорите с любимия човек ще бъдат много вдъхновяващи. Може да включват планове за сватба или бебе, но не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Скорпион

Възможно е да обсъдите финансовото ви състояние и да оптимизирате разходите. Само ако говорите открито един с друг ще може да постигнете консенсус.

Стрелец

Сигурно не се намирате във връзката си по начина, по който ви се иска, но ще се справите със ситуацията и ще преодолеете разочарованието си, съсредоточавайки се върху позитивите.

Козирог

Внимателни с това какво казват ще трябва да бъдат и обвързаните Козирози. Думите ви могат да не бъдат разбрани както ви се иска на вас и да има нежелани последствия.

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА КОЗИРОГ

Водолей

За съжаление, надали ще успеете да избегнете наранените чувства, напрегнатите разговори. Опитайте се да запазите добрия тон, за да не разрушите шансовете за хармония помежду ви.

Риби

Ще се чувствате напрегнати без видима причина. Сякаш всичко около вас ви дразни. Имате нужда от усамотение и е добре да го намерите, за да не се стига до скандали.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.